Vi finder de bedste rejsetilbud

3 uger i Thailand for kun 11.735,-


3 uger i Krabi i Thailand for kun 11.735,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med morgenmad og pool!

Krabi er et tropeparadis der især er kendt for sin smukke skærgård af  grønne kalkstensøer, der flot hæver sig i det turkisblå hav. Krabi er til dig, der kan lide dejlige strande, paradisøer og snorkling.  Området anses af mange for at have Thailands smukkeste og mest særprægede natur, der byder på rige muligheder for en både afslappende og aktiv ferie.

SE DET GODE TILBUD HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 31. mar – 23. apr 24 (21 nætter)
Pris11.735,-

 

Billund: 2. – 24. apr 24 (21 nætter)
Pris14.367,-

Hotel – Fra København


På det familievenlige hotel Deevana Plaza er poolområdet med fire pools et naturligt samlingssted for hele familien. De yngre gæster kan bade i børnepoolen og tage en afstikker til børneklubben, og de voksne kan besøge hotellets spa. Ønsker du en lidt mere luksuriøs ferie, så book et deluxe-værelse med adgang til poolen direkte fra terrassen.

A la carte-restauranten Kingfisher serverer morgenmadsbuffet, frokost og middag fra et omfattende menukort. Lobbybaren Starling serverer drikkevarer og snacks frem til midnat.

Den morgenfriske kan nyde en god tur langs den smukke Noppharat Thara Beach. Gratis fitnessfaciliteter og yoga. Spaområde med massage, behandlinger og jacuzzi mod betaling.

Gratis wifi på fællesområder. Legeplads og børneklub for børn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Babysitterservice mod forespørgsel. Vaskeservice modbetaling. Roomservice døgnet rundt. Lokaltrafik. Hotellet tilbyder transfer til centrum fire gange om dagen (dog ikke retur til hotellet).

Fra København

 


Hotel – Fra Billund

4-stjernet resort i gåafstand til stranden og Andamanhavet

Krabi Cha-da er et 4-stjernet resort med beliggenhed, i hjertet af Ao Nang, i gåafstand til stranden og med udsigt til Andamanhavet. Resortet ligger i smukke og dejlige omgivelser med grøn og frodig natur, samt klipper i baggrunden.

Resortet indbyder til den perfekte badeferie med sit fantastiske poolområde, hvor du kan nyde tilværelsen på en liggestol i hyggelige omgivelser. Du har også mulighed for at bade ved den skønne og kridhvide sandstrand.

Resortet har også et fint fitnesscenter, hvor du kan få den daglige dosis motion. Er du mere til selvforkælelse, så kan du i stedet tage en afslappende tur i resortets spaområde og fx nyde jacuzzien.

Når du bliver sulten kan du forkæle smagssanserne i restauranten, hvor du helt sikkert finder noget der falder i din smag.

Fra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Apollo og Bravo Tours har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Krabi:

 

FRA København: 31. mar – 22. apr 2024

 

FRA Billund: 2. – 24. apr 2024


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Krabi. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


Indtryk


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365