Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge med all inclusive i Marmaris for kun 3.618,-


1 uge med all inclusive i Marmaris for kun 3.618,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med beliggenhed lige ved stranden!

Marmaris er en tyrkisk badeby der ligger ved middelhavskysten. Det er en sand perle med dejlige kilometerlange strande – og selvom det ikke er en storby, finder du det meste i Marmaris. Både basaren og det moderne storcenter, der ligger side om side og McDonalds og stilfulde barer med en elegant stemning, kulørt folkeliv på havnen og en bramfri tone i basarens butikker og caféer.

SE det gode tilbud HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Sunweb har mange rejser at vælge imellem til Tyrkiet. Se dem alle her.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 4. – 11. maj 24 (7 nætter)
v/2 personer3.618,-

 

billund: 8. – 15. maj 24 (7 nætter)
v/2 personer3.759,-


Hotel

Selections-indkvarteringen Hotel Emre & Hotel Emre Beach består af to bygninger, der er adskilt af en promenade. Fra hovedbygningen (Hotel Emre Beach) har du direkte adgang til den private strand med en badebro, hvor dejlige solsenge og parasoller venter på dig.
Næsten alle hotelværelser har en betagende udsigt over Det Ægæiske Hav; så smukt, at man næsten ikke har lyst til at forlade sit værelse! Herudover ligger en række værelser i annekset (Hotel Emre) og er luksuriøst indrettede.

Hotellet har to udendørs swimmingpools, en indendørs pool og en børnepool. Underholdningsteamet sørger for de bedste aktiviteter for både store og små, så du aldrig kommer til at kede dig. Er du i humør til at lave noget mere aktivt? Så kan du dyrke nogle fantastiske vandsportsaktiviteter på stranden! Hvis du vil forkæles lidt ekstra en dag, kan du besøge hammam.

I restauranterne kan du sætte tænderne i lækre tyrkiske retter og nyde all inclusive-buffeten. Slut aftenen af med en god drink i baren eller i den hyggelige by Marmaris.

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København og Billund til Marmaris:

FRA københavn: 4. – 11. maj 24

 

FRA billund: 8. – 15. maj 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Marmaris: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365