Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Calabrien for kun 3.999,-


1 uge i Calabrien for kun 3.999,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med halvpension, pool og fantastisk havudsigt og god beliggenhed!

Calabrien ligger i Syditalien og er et af Italienernes egne foretrukkede rejsemål! Langs kysten finder man den ene smukke strand efter den anden og i regionen kan man opleve mange små hyggelige og autentiske byer! – Nyd f.eks. en is i den hyggelige by Tropea eller kør ind i landet og smag på nogle af de fantastiske vine regionen har at byde på.

SE TILBUDDET TIL Calabrien HER:
Bemærk: Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 27. maj – 3. jun 24 (7 nætter)
Pris3.999,-

 


Hotel

Hyggeligt hotel med en fantastisk udsigt

Hotel Sciaron ligger på en områdets flotteste bjergtoppe og har en udsøgt udsigt over hele kysten og de smukke øer i området. Det er kort sagt en af Capo Vaticano-områdets smukkeste steder!

På hotellet finder du et dejligt poolområde med både solstole og parasoller – og ikke mindst en helt fantastisk udsigt. Fra begyndelsen af juni er der også forskellige aktiviteter og underholdning med hotellets eget, italienske animationsteam. Der er altså rig mulighed for både afslapning og aktiviteter på hotellet.

900 meter fra hotellet ligger der en sand- og rullestensstrand, Grotticelle, som mange betragter som en af områdets fineste. Hotellet har en shuttlebus, som i løbet af dagen gratis kan køre dig til stranden. Når du bor på Hotel Sciaron, så kan du gratis låne en parasol og to solstole pr. værelse.

Hotellet består af en hovedbygning med tre etager samt et tilhørende anneks. Derudover er der et fitnessrum, bordtennis og tennisbane, som du kan gøre brug af.

SE MERE HER:


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra Billund til Calabrien i maj måned!

FRA Billund: 27. maj – 3. jun 2024

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365