Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger i Hua Hin for kun 7.999,-


2 uger i Hua Hin for kun 7.999,- per person inkl. direkte fly til Bangkok og flot 3-stjernet hotel med morgenmad, pool og gåafstand til stranden!

Kun få timers kørsel fra Bangkok ligger danskernes foretrukne feriemål i Thailand. Hua Hin byder på dejlige sandstrande, gode oplevelsesmuligheder og en autentisk thailandsk charme. Hua Hin er derfor velegnet for alle, både børnefamilier og par.

Se det gode tilbud her:
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 23. feb – 9. mar 24 (14 nætter)
Pris per person7.999,-


Hotel


Ibis Hua Hin er et skønt hotel blot 400 meter fra stranden

I den fantastiske by Hua Hin i Thailand, ligger hotel Ibis Hua Hin. Ibis Hua Hin er et dejligt og moderne hotel, blot 400 meter fra en vidunderlig sandstrand.

Ibis Hua Hin ligger i den sydlige del af Hua Hin og har en dejlig beliggenhed i gåafstand til fascinerende templer og markeder. På hotellet finder du et dejligt poolområde med både liggestole og parasoller – perfekt til at nyde det gode ferieliv ved vandkanten.

Når sulten melder sig, ligger hotellet ikke langt fra gode restauranter. Omkring 100 meter fra hotellet finder du et fint udvalg af restauranter, hvor du kan smage på nogle af de spændende thailandske specialiteter. Du kan selvfølgelig også bare nyde lækker mad på hotellets egen restaurant. Efter maden kan du besøge hotellets bar og få serveret iskolde og velsmagende drinks.

Sådan bor du på Ibis Hua Hin
På Ibis Hua Hin bor du i skønne værelser, som alle er indrettet med te- & kaffefaciliteter, køleskab, hårtørrer, TV og gratis WiFi.

Standard-værelse med balkon: Fine værelser på omkring 21 m2 med egen balkon. Der kan bo op til tre personer på værelset.

Familieværelse: Fine værelser på omkring 31 m2 med egen balkon. Der kan bo op til to voksne og to børn på værelset.

Pension
Du bor med morgenmad i opholdet.

 

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et meget godt tilbud fra København til Hua Hin.

Fra: København: 23. feb – 9. mar 2024

MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365