Vi finder de bedste rejsetilbud

3 uger i Phan Thiet i Vietnam for kun 13.985,-


3 uger i Phan Thiet i Vietnam for kun 13.985,- per person inkl. fly og luksuriøst hotel med pool, morgenmad og beliggenhed lige ned til stranden!

Phan Thiet er en skøn kystby med rig mulighed for at nyde solen på de vidunderlige vietnamesiske strande.
I Phan Thiet ligger mange små restauranter, hvor du kan smage den lækre mad til meget billige priser. Nede ved havnen er der liv, når de små farverige både kommer ind med dagens fangst, der leveres til restauranterne og hotellerne.
Lidt uden for Phan Thiet ved Mui Ne ligger de berømte, røde sanddyner, der breder sig, så langt øjet rækker. Husk at tage hertil ved solnedgang, da er der ekstra smukt her.

 

SE det gode tilbud HER:

Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 8. – 30. apr 24
v/2 personer13.985,-

 


Hotel

 

Seahorse Resort & Spa er et smukt hotel i Mui Ne, omgivet af en dejlig have. Her bor du lige ud til stranden i åbne bygninger i vietnamesisk stil. Ved poolområdet er der en dejlig pool, separat børnepool, solstole, parasoller og en poolbar.

Hotellets restauranter serverer både vietnamesisk og international mad. Restauranten Seahorse Bistro serverer lækker fisk og skaldyr og retter fra det velsmagende vietnamesiske køkken og er åben fra frokost til middag. Non La Bar ligger ved poolen og serverer drinks, is, snacks og lette måltider fra tidlig morgen til sen aften. Restauranten Hippocambe er døgnåben og byder på retter fra en stor buffet og herfra kan du nyde en smuk solnedgang. Hvis du vil lære lidt mere om det vietnamesiske køkken, arrangerer hotellet også madlavningskurser.

Seahorse Resort & Spa har en spa med forskellige behandlinger, mod betaling. Fitnessrum. Hotellet tilbyder også andre aktiviteter såsom billard, fodboldspil og volleyball samt tennis mod betaling. For børn er der en lille legeplads.

Gratis wifi på hele hotellet. Hvis du vil udforske området, kan der lånes cykler og ved stranden er der windsurfing og kitesurfing mod betaling.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Phan Thiet:

FRA københavn: 8. – 30. apr 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Phan Thiet: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365