Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Hurghada med all inclusive for kun 3.681,-


1 uge i Hurghada med all inclusive for kun 3.681,- inkl. fly og lækkert 4-stjernet resort!

Hurghada er en af Egyptens mest populære badebyer med et stort udbud af restauranter, caféer og barer. Beliggenheden kunne næsten ikke være bedre direkte ved Rødehavets solvarme strande og blot en busrejse væk fra nogle af verdens største seværdigheder: sfinksen, pyramiderne i Cairo, Karnaktemplet og Kongernes Dal i Luxor.

Se det gode tilbud her:
Fra KøbenhavnFra_Aarhus
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 3. – 10. mar 24 (7 nætter)
Pris3.681,-

 

 

Fra aarhus: 25. feb – 3. mar 2024 (7 nætter)
Pris4.046,-

 


Hotel

Et af de hyggeligste feriesteder ved Det Røde Hav er Selections-hotellet The Three Corners Sunny Beach Resort. Dette rummelige familiehotel på stranden i Hurghada er en del af den belgiske Three Corners-kæde og kan prale af en lang række sjove aktiviteter.

Det betyder ekstra meget sjov for både store og små og dejlige, lune dage ved havet. For det første har hotellet 3 store swimmingpools, herunder en olympisk pool, hvor man kan svømme baner og en pool med vandspil og rutsjebaner. Der er også et dykkercenter, et kitecenter, et wellnesscenter og et underholdningsteam, som sætter gang i alle mulige sjove aktiviteter to gange om dagen. I Trixie børneklub (her tales ikke dansk) kan de mindste hygge sig med håndværk, mens du kan nyde lidt tid til dig selv.

Hvad angår maden, kan du virkelig også forkæle dig selv på The Three Corners Sunny Beach. Det er friskt, der er masser af variation hver dag, og der er spændende temabuffeter med temaer som “Fjernøsten”, “Fransk romantik” og “Oriental Night”. Foretrækker du à la carte? Den italienske restaurant Dolce Vita serverer sprøde pizzaer og frisk pasta.

Se mere her:
Fra KøbenhavnFra_Aarhus

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København og Aarhus til Hurghada:

FRA København: 3. – 10. mar 24

 

FRA Aarhus: 25. feb – 3. mar 2024

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Hurghada. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365