Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Kreta for kun 2.298,-


1 uge på Kreta for kun 2.298,- inkl. fly og flot 3,5-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se de gode tilbud her:
Fra KøbenhavnFra_Billund


Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Der er mange rejser at vælge imellem hos Apollo. Se hele udbuddet igennem her:

 


Spar 20% på Mobilabonnement hos Eesy!

Har du brug for et mobilabonnement, der inkluderer data i EU?

Så har vi et fantastisk tilbud til dig! Med vores rabatkode Rejs365 kan du spare 20% hos eesy. For eksempel kan du få et abonnement med fri tale, 30 GB data og 20 GB EU data for kun 87,- kr. pr. måned.


Prisoversigt

 

København: 6. – 13. apr 24 (7 nætter)
Pris2.298,-

 

Billund: 20. – 27. apr 24 (7 nætter)
Pris3.184,-

 


Hotel

Hotel Atrion på Kreta er et attraktivt valg for rejsende, der ønsker en central placering i Agia Marina, med nem adgang til stranden. Dette hotel byder på et imponerende poolområde med en stor swimmingpool og en velplejet have, der omkranser den. Gæster kan vælge mellem lejligheder af forskellig størrelse, med kapacitet op til 7 gæster, hvilket gør det til et ideelt valg for både små og store grupper. Familier vil også sætte pris på de børnevenlige faciliteter som legepladsen og de rummelige områder til leg og underholdning.

Beliggende i hjertet af Agia Marina på Kreta, tilbyder Hotel Atrion nem adgang til lokale spisesteder og butikker, samtidig med at stranden kun er en kort gåtur væk. Hotellets have og græsplæne, sammen med en hyggelig legeplads for børn, skaber en afslappende atmosfære. Poolområdet er rummeligt, udstyret med en stor pool, liggestole og parasoller, mens pool- og snackbar tilbyder forfriskninger (håndklæder til poolen er tilgængelige mod et gebyr).

Olive Tree restauranten forkæler gæsterne med morgenmad og aftensmad, og hotellet arrangerer underholdning flere aftener om ugen, herunder musikaftener ved poolbaren og kretensiske temaaftener.

Faciliteterne inkluderer desuden massage mod betaling, gratis wifi over hele hotellet, og vær opmærksom på, at der er mange trapper på hotellets område. Hotel Atrion er beliggende ca. 2 kilometer fra Platanias og ca. 9 kilometer fra Chania by, hvilket gør det til et praktisk udgangspunkt for at udforske øen.

Se mere her:
Fra KøbenhavnFra_Billund


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Kreta!

 

Fra København: 6. – 13. apr 2024
Fra Billund: 20. – 27. apr 2024

Indtryk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kreta. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365