Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekend i Lalandia: 3 dage for kun 688,-

Weekend i Lalandia: 3 dage for kun 688,- per person ved 4 personer inkl. ophold i feriebolig og adgang til Aquadome og Monky Tonky Land!

Lalandia byder på masser af sjove familieaktiviteter. Oplev det store badeland Aquadome, hvor der venter der jer tropisk varmt vand, sjove vandrutsjebaner, skønne bassiner og vandlegepladser. Lad også børnene boltre sig i det store legeland Monky Tonky Land, med timevis af sjov og hygge, hvor den ene sjove aktivitet afløser den anden.

SE DE GODE TILBUD til lalandia HER:
_Rødby_SøndervigBillund
Den samlede pris for opholdet i Rødby er 2.752,- for 4 personer i en feriebolig, hvilket svarer til 688,- per person.

Den samlede pris for opholdet i Søndervig er 3.128,- for 4 personer i en feriebolig, hvilket svarer til 782,- per person.

Den samlede pris for opholdet i Billund er 3.578,- for 4 personer i en feriebolig, hvilket svarer til 895,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


HENT VORES APP HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Rødby: 16. – 18. feb 24
Per person v/4 personer688,-
Den samlede pris for opholdet i Rødby er 2.925,- for 4 personer i en feriebolig, hvilket svarer til 732,- per person.

 

 

Søndervig: 16. – 18. feb 24
Per person v/4 personer782,-
Den samlede pris for opholdet i Søndervig er 3.598,- for 4 personer i en feriebolig, hvilket svarer til 899,- per person.

 

 

Billund: 16. – 18. feb 24
Per person v/4 personer895,-
Den samlede pris for opholdet i Billund er 3.880,- for 4 personer i en feriebolig, hvilket svarer til 970,- per person.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


Lalandia Rødby

Lalandia i Rødby er beliggende i et naturskønt område lige ned til Østersøen med den skønne sandstrand. Feriecentret byder på masser af sjove aktiviteter, hyggelige spisesteder og spændende butikker. Nyd tropevarmen, gi’ den gas i vandrutsjebanerne og oplev den seje nyhed WaveSurf.

Lalandia Søndervig

Det helt nye Lalandia i Søndervig ligger smukt placeret ved den populære badeby Søndervig på den danske vestkyst med det vidunderlige Vesterhav som nabo. Feriecentret byder på masser af sjove familieaktiviteter, skønne spisesteder og hyggelige butikker.

Lalandia Billund

Lalandia Billund er et af Danmarks mest populære feriesteder og ligger blot 5 minutters kørsel fra Legoland. Resortet byder på et 10.000 m² stort vandland, og de moderne ferieboliger har alle fladskærms-tv og terrasse.

Nyd Lalandia Billunds indendørs og udendørs pools, saunaer og spabade. Man kan desuden træne i fitnesscentret eller deltage i en af aktiviteterne i sportshallen. Børnene kan more sig med indendørs minigolf og bowling eller tilbringe tiden i legecentret Monky Tonky Land.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 4 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365