Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Hamborg for kun 648,-


3 dage i Hamborg for kun 648,- per person inkl. flot hotel med super beliggenhed og morgenmad!

Kun en kort køretur fra Danmark ligger Tysklands næststørste by Hamborg. Byen bliver ofte kaldt “Nordeuropas Venedig”, da den bliver gennemskåret på kryds og tværs af utallige kanaler og floden Elben. Hamborg er som skabt til en weekendrejse. Her finder du et mix af klassiske gamle bygninger og ny vovet arkitektur og byen er lige noget for dig, hvis du er til shopping, kulturoplevelser eller bare nyder at opleve en energisk storby med sin helt egen karakter.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.296,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 648,- per person. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

Novum Hotel Graf Moltke Hamburg ligger centralt i Hamborg kun 100 m fra hovedbanegården og 5 minutters gang fra butiksgaden Mönckeberger Straße. Du finder et væld af caféer, butikker og restauranter i nærheden.

Hotellet tilbyder flot indrettede værelser i klassisk stil og hver morgen serveres stor morgenmadsbuffet i det rummelige morgenmadslokale.

Prisen er inkl. morgenmad.

Se mere til hotellet her:

 

Læs videre efter annoncen

Annonce

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Hamborg. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365