Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger i Herceg-Novi for kun 5.797,-


2 uger i Herceg-Novi for kun 5.797,- pr. person inkl. fly og lækkert nybygget spa-hotel med morgenmad, beliggenhed lige ved stranden og fantastisk smuk udsigt over vandet.

Den charmerende middelalderby Herceg-Novi ligger ved udmundingen af Kotorbugten i Montenegro, tæt ved grænsen til Kroatien. Byen ligger i frodige og bjergrige omgivelser, og overalt i byen kan du nyde den betagende udsigt over Kotorbugten, som siges at være blandt verdens smukkeste bugter. Går du en tur gennem de smalle brostensbelagte gader, er det som at bevæge sig gennem en anden tidsalder. Gaderne er præget af smukke kalkstenshuse med grønne skodder, og på de hyggelige pladser mødes du af smukke kirker og fortovscaféer. Kontorbugten indbyder til en afkølende dukker, og flere steder langs Herceg-Novis kyst findes der flere badeplatforme, hvor du kan bade eller lægge dig på en solseng og nyde varmen og den smukke udsigt.

 

Se det gode tilbud her:

Bemærk at der er flere tilgængelige datoer og priser.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 18. apr – 2. maj 2024 (14 nætter)
Pris5.797,-

Bemærk at der er flere tilgængelige datoer og priser.


Hotel

 

Hotel Palmon Bay & Spa er et nybygget, moderne hotel med en fantastisk smuk beliggenhed ud til Kotorbugten. Stranden findes blot et stenkast fra hotellet, og centrum af Herceg-Novi kan nås på få minutter til fods. Rundt omkring på hotellet findes der rig mulighed for at nyde den fantastiske udsigt over bugten, og det er særlig værd at fremhæve udsigten fra hotellets poolområde. Her er en dejlig solterrasse samt to swimmingpools og en børnepool til familiens yngste. I hotellets spacenter kan du lade dig forkæle med en række forskellige wellnessfaciliteter og dejlige behandlinger (mod betaling), og vil du være aktiv i løbet af ferien, har du mulighed for at leje en cykel og tage ud og opleve det smukke område omkring hotellet. Når aftenen falder på, kan du vælge at gå ind til byen og nyde aftensmaden på en af restauranterne i byens centrum. Du har dog også mulighed for at tilkøbe halv- eller helpension, så der er styr på måltiderne allerede inden afrejse. Uanset hvad du foretrækker, kan det anbefales at slutte aftenen af med en cocktail i hotellets tagbar. Vi anbefaler Hotel Palmon Bay & Spa til især voksne og familier, som vil tilbringe ferien i moderne omgivelser tæt ved stranden.

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København 18. apr – 2. maj 2024

 


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE MERE HER:

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Herceg-Novi. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365