Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Montecatini Terme for kun 1.358,-


4 dage i Montecatini Terme i Toscana for kun 1.358,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med pool!

Mellem Firenze og Pisa ligger Montecatini Terme, der er verdensberømt for sit termiske vand og regnes for kurbadenes hovedstad. Området byder på ni skønne termiske kurbade og blev i 2021 udnævnt som UNESCO verdensarv. Her kan I tilbringe timer i total afslapning i de varme kilder, der regnes for at være blandt de allerbedste i Europa.
Byens gamle bydel har et middelalderligt præg og tilbyder en fantastisk udsigt ud over kurbyen og det omkringliggende landskab.
Det er også oplagt at besøge både Pisa og Firenze og samtidig nyde Toscanas smukke natur med dejlige strande, oliventræer, vinstokke, bløde bakker og hyggelige landsbyer med middelalderarkitektur.

SE det gode tilbud HER:
Fra_Billund
København
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 26. – 29. maj 24 (3 nætter)
HOTEL680,-
FLY678,-
I ALT1.358,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.360,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 680,- per person.

 

København: 10. – 13. sep 23 (3 nætter)
HOTEL697,-
FLY689,-
I ALT1.386,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.394,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 697,- per person.

 


Hotel

Det familiedrevne Hotel Settentrionale Esplanade, som ligger i Montecatini, byder på værelser med aircondition, en traditionel restaurant og en swimmingpool i haven. Byens historiske kurbad ligger kun 3 minutters gang derfra. S

ettentrionale Esplanade, som består af 2 tilstødende bygninger, har mange fælles områder, herunder en fjernsynsstue med storskærm og en stor terrasse med udsigt over swimmingpoolen. ‘

Samtlige værelser har eget badeværelse, fladskærms-tv og minibar. De er klassisk indrettede med tæppebelagt gulv, klinke- eller trægulv. Nogle af værelserne har desuden egen balkon.

Restauranten, som har 2 spisesale, serverer toscanske retter og middelhavskøkken. Der serveres en varieret morgenbuffet dagligt.

 

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Pisa:

FRA billund: 26. – 29. maj 24

 

FRA København: 31. maj – 3. jun 24


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Pisa: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Billeje er billigt i Pisa! – Det kan bestilles her:

SE MERE HER:
Fra_BillundKøbenhavn

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365