Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Mallorca for kun 2.799,-


1 uge på Mallorca for kun 2.799,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og skøn beliggenhed tæt på stranden!

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

se tilbuddet vi har fundet her:
KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

PRISoversigt

 

København: 6. – 13. apr 24 (7 nætter)
v/2 personer2.799,-

 

Billund: 6. – 13. apr 24 (7 nætter)
v/2 personer2.799,-

 


Hotel

Hjemligt lejlighedshotel lige ved Alcudias kanal
Apartamentos Venecia ligger lige ud til den kanal, der forbinder en af Alcudias store søer med havet. Der er blot 30 meter til den sydligste del af Alcudia-stranden, hvor strandpromenaden ligger med mange iskiosker, cafeer og restauranter. Efter ca. 2 kilometers gang langs de bølgende hav kommer du til Port de Alcudia med mere byliv og et stort udvalg af spisesteder.

Apartamentos Venecia er et mindre lejlighedshotel med blot 28 lejligheder og en intim atmosfære. Hotellet består af to bygninger delt af kanalen. På den ene side ligger poolområdet og på den anden side hovedbygningen med bl.a. receptionen.

Hotellet har et dejligt poolområde med separat børnepool med liggestole, og i lejlighedernes køkken har du alt, hvad du skal bruge for at lave nogle gode måltider. Det er som at have en privat ferielejlighed omgivet af ro og fred – og med det livlige byliv inden for kort afstand.

Hotellet er renoveret i 2019, og lejlighederne fremstår nydelige og med en god terrasse eller balkon til at nyde morgenkaffe eller eftermiddagsdrinken.

se mere her:
KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Bravo Tours har vi fundet billige rejser fra København og Billund til Mallorca:

 

FRA København: 6. – 13. apr 2024

 

FRA Billund: 6. – 13. apr 2024

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Transfer kan tilkøbes hos Bravo Tours.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Mallorca. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365