Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage ved Polarcirklen i glasiglo med privat sauna for kun 3.981,-


4 dages forlænget weekend ved Polarcirklen i glasiglo med privat sauna for kun 3.981,- per person inkl. fly og morgenmad!

I Lapland helt oppe ved Polarcirklen kan du opleve de mest eventyrlige snelandskaber og beundre et af naturens mest spektakulære fænomener nemlig Nordlyset. Og netop Nordlyset giver Ranua Resort Arctic Igloos dig de bedste muligheder for at nyde.  Her sover du i en luksuriøs glasiglo under stjernerne med imponerende udsigt over den finske Laplands himmel og den nærliggende sø Ranuanjärvi. Din iglo har tilmed egen sauna, tekøkken og badeværelse.

SE fly og det unikke hotel HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


 HENT VORES APP HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 12. – 15. apr 2024 (3 NÆTTER)
HOTEL2.088,-
FLY1.893,-
I ALT3.981,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.175,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.088,- per person.

 


Hotel

Ved at bo på 5-stjernede Ranua Resort Arctic Igloos giver du dig selv en magisk vinteroplevelse. Her bor du i en unik iglo med imponerende udsigt og du får mulighed for at opleve den spektakulære natur på nærmeste hånd. Prøv f.eks. at køre på snescooter, tag på vandreture i området eller besøg Ranua Wildlife Park, der ligger kun 5 km fra hotellet.

Rovaniemi Lufthavn ligger 93 km fra Ranua Resort Arctic Igloos og hotellet kan hjælpe med at arrangere lufthavnstransport.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Rovaniemi:

FRA København: 12. – 15. apr 2024


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rovaniemi: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365