Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Braunschweig for kun 644,-


3 dages forlænget weekend i Braunschweig for kun 644,- per person inkl. godt 3-stjernet hotel med central beliggenhed og morgenmad!

Braunschweig er en gammel middelalderby, med snoede brostensbelagte stræder og hyggelige bindingsværkshuse. På byens historiske Burgplatz står Braunschweigs løve, som Henrik Løve lod opstille som vartegn helt tilbage i 1166. Braunschweigs smukke bindingsværkshuse er meget iøjnefaldende, men du møder også arkitektur i international klasse. I kvarteret Magniviertel kan man opleve det spøjse Happy-Rizzi-Haus af kunstneren James Rizzi fra USA. Som noget af en kontrast ligger det særprægede hus lige ved siden af  Tysklands formentlig ældste bindingsværkshus.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.289,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 644,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Braunschweig

 


Hotel

 

Hotel Ritter St. Georg har til huse i en traditionel træbygning fra det 15. århundrede og ligger centralt i Braunschweig. Samtlige værelser har gratis wi-fi.

Værelserne på stedet har rustik indretning med fritliggende træbjælker og tæppebelagte gulve. Samtlige værelser har desuden opholdsområde og kabel-tv.

Der serveres dagligt komplet morgenbuffet, og der findes et bredt udvalg af restauranter, caféer og barer under 10 minutters gang fra Hotel Ritter St. Georg.

Hotellet ligger 300 m fra Braunschweigs gamle bydel, 1 km fra Braunschweigs stadsteater og 1,2 km fra Dankwarderode Slot.

Braunschweigs hovedbanegård ligger 2,7 km fra hotellet, og A391-motorvejen befinder sig 5 minutters kørsel derfra.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Transport

De fleste tager turen til Braunschweig i bil.

Du kan dog også tage både med bus Bus eller  Tog


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365