Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend på Baumhaushotel Oberbayern ved München for kun 3.361,-


Forlænget weekend på det unikke 4-stjernede Træhus-hotel Baumhaushotel Oberbayern ved München for kun 3.361,- per person inkl. fly og morgenmad!

Har du lyst til en anderledes hoteloplevelse? Hvad med en cool træhytte i stedet for det normale hotelværelse? Føl dig som Tarzan og Jane og nyd tiden mellem trætoppene på Baumhaushotel Oberbayern. Her bor du i utroligt smukke træhuse ved vandet med en stor terrasse, så du rigtig kan nyde udsigten over søen.
Træhotellet er omgivet af betagende natur, så du kan tage på lange vandre- og cykelture og virkelig slappe af midt i et fantastisk landskab. Du kan selvfølgelig også svømme i søen, klatre, sejle og dyrke manga andre aktiviteter.
Det er også oplagt at besøge München, som kun ligger 35 kilometer fra træhotellet. Her venter charmerende historiske bygninger, smukke grønne områder, mange kunstgallerier og selvfølgelig fodbold og øl i verdensklasse.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 15. – 18. feb 2024 (3 NÆTTER)
HOTEL2.516,-
FLY845,-
I ALT3.361,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 5.032,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.516,- per person.

 


Hotel

Baumhaushotel Oberbayern er et ægte træhus-hotel i Jetzendorf nord for München. Hotellet tilbyder super flotte værelser med balkon, fladskærms-tv samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Samtlige værelser har terrasse med smuk udsigt over søen.

München Lufthavn ligger 44 km fra Baumhaushotel Oberbayern. Prisen er inkl. morgenmad.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til München:

FRA København: 15. – 18. feb 2024

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365