Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage ved Tromsø for kun 3.195,-


4 dage ved Tromsø for kun 3.195,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med morgenmad, smuk udsigt over havet og mulighed for indendørs og udendørs spabade!

Tromsø ligger hele 69 grader nord for polarcirklen og er det perfekte udgangspunkt for dit arktiske eventyr. Området omkring Tromsø regnes af mange som det bedste sted i verden at opleve de unikke nordlys, der tiltrækker besøgende fra hele verden. Nordlyset kan ses fra slut august til og med april.
Området byder på uvirkelig smuk natur, urbant byliv og masser af aktive oplevelser. Hvis du kan lide at stå på ski så kan du vælge mellem hundredvis af fjeldtoppe, fra børnevenlige ruter til mere krævende off-piste.
Du kan også tage på guidet tur på snescooter eller hundeslæde, hvor du selv kører eller måske en hvalsafari? Prøv også gondolbanen op til bjerget Storsteinen og nyd den storslåede udsigt over byen og bjergene. Endelig skal du også huske at nyde Tromsøs hyggelige centrum og slentre rundt blandt de søde små træhuse, caféer og butikker.

SE det gode tilbud her:
Bemærk: Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Tromsø: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Prisoversigt

København: 4. – 7.  feb 2024 (3 NÆTTER)
HOTEL1.843,-
FLY1.352,-
I ALT3.195,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.685,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.843,- per person.

 


Hotel

 

Sommarøy Arctic Hotel ligger i den lille kystby Sommarøy, 50 minutters kørsel fra Tromsø, og byder på udsigt over Atlanterhavet. Der er gratis privat parkering.

Samtlige værelser på Sommarøy Arctic har fladskærms-tv og eget badeværelse med bruser. Nogle af værelserne har havudsigt.

Værelsesprisen omfatter gratis adgang til saunaen. Der tilbydes adgang til de indendørs og udendørs spabade mod tillægsgebyr.

De mere eventyrlystne kan tage på hav-safari eller fisketure, som arrangeres af hotellet.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Tromsø:

FRA København: 4. – 7.  feb 2024


Tromsø


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365