Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Fuerteventura for kun 3.999,-


2 uger på Fuerteventura for kun 3.999,- per person inkl. fly og 3-stjernet lejlighedshotel med dejligt poolområde og god beliggenhed tæt stranden!

Fuerteventura er den næststørste af de kanariske øer. Tempoet er lavere end på naboøerne Tenerife og Gran Canaria og store dele af øen er stadig ganske uberørte af turismen, hvorfor det er en god idé at leje en bil på rejsen, så du selv kan rejse rundt på øen og opdage små, gemte strande, restauranter i bjergene eller måske besøge den gamle hovedstad Betancuria. Fuerteventura er med gode veje og korte afstande som skabt til eventyr på egen hånd.

SE TILBUDDET TIL FUERTEVENTURA HER:
Fra_BillundFra KøbenhavnFra_Aalborg
Bemærk: Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 1. – 15. jan 24 (14 nætter)
Pris3.999,-

 

København: 1. – 15. jan 24 (14 nætter)
Pris5.199,-

 

Aalborg: 1. – 15. jan 24 (14 nætter)
Pris3.999,-

 


Hotel

Skønt lejlighedshotel med en god placering
Lejlighedshotellet, Alameda de Jandia, ligger kun 300 meter fra Jandías smukke sandstrand. Her får du gode og veludstyrede lejligheder tæt på flere restauranter og indkøbsmuligheder. Så uanset om du foretrækker selv at lave mad eller vil ud at spise, er der gode muligheder for begge dele. Placeringen tæt på stranden betyder også, at du har mulighed for at tilvælge en fantastisk havudsigt, som forsøder morgenerne og eftermiddagene på balkonen.

Hotellet har et større poolområde med en separat børnepool, ligesom du finder en skøn tagterrasse med uforstyrret udsigt. Her kan du nyde solen på en af de mange solstole. Men du må endelig ikke snyde dig selv for en tur til den nærliggende strand og fyrtårn. En kort gåtur fra hotellet, finder du nemlig en af de mange, fantastiske sandstrande, som øen er kendt for.

Når du går fra hotellet ned mod stranden, kommer du lige til et centro commerical, som et shoppingcenter hedder på spansk. Her finder du flere butikker, cafeer og resturanter. Vil du have et større udbud af restauranter, kan du gå eller tage en taxa til Morro Jable, som ligger en kilometer væk. Her finder du flere restauranter og enkelte muligheder for shopping.

Tilkøber du morgenmad eller halvpension, bliver disse måltider serveret fra buffet i hotellets hovedrestaurant.

SE MERE HER:
Fra_BillundFra KøbenhavnFra_Aalborg


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra Billund, København og Aalborg til Fuerteventura i november og december måned!

 

FRA Billund: 1. – 15. jan 2024

 

FRA København: 1. – 15. jan 2024

 

FRA Aalborg: 1. – 15. jan 2024

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365