Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Gran Canaria for kun 1.999,-


Last minute: 1 uge på Gran Canaria for kun 1.999,- per person inkl. fly og lejlighedshotel med pool og fantastisk beliggenhed!

Gran Canaria er et af vores favoritrejsemål. Her finder I utrolige klitlandskaber, ødemarker skabt af vulkansk aktivitet, langstrakte strande flankeret af palmer og charmerende bjerglandsbyer.

Se det gode tilbud her:
Bemærk: Der er mange rejser at vælge imellem hos Bravo Tours. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 2. – 9. dec 23 (7 nætter)
Pris1.999,-

 


Hotel

Hyggeligt lejlighedshotel med god beliggenhed
Faisan Apartments er et lille og meget hyggeligt lejlighedshotel med en enormt god beliggenhed i Maspalomas kun 100 meter fra den skønne, børnevenlige sandstrand, Playa del Inglés, tæt på shoppingcentrene Kasbah og Yumbo.

Det lille hotel tilbyder alt, hvad du skal bruge, for at holde en dejlig ferie. Du kan slænge dig på en af de mange solstole ved poolområdet. Der er separat børnepool, som de mindste vandhunde trygt kan boltre sig i.

Maspalomas er et yndet rejsemål for turister, og det er bestemt ikke uden grund. Badeby-stemningen er hyggelig, stranden er fantastisk og byen byder på et rigt udvalg af lækre restauranter, gode barer og spændende butikker.

Du skal ikke gå langt fra hotellet, før du støder ind i det spektakulære naturreservat Dunas de Maspalomas – en miniørken på 400 hektar med store sandklipper, en palmelund, en saltvandslagune og særegen skønhed.

Sådan bor du
På Faisan Apartments bor du i gode 2-værelses lejligheder indrettet med tekøkken, kaffe- og tefaciliteter, opholdsstue med bløde møbler, TV, badeværelse med brus og balkon eller terrasse. Her kan bo op til 3 personer herunder maks 1 barn.

Pension
Dit ophold er uden pension, men der er mulighed for at kokkerere i lejlighedens køkken.

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet meget gode tilbud fra København til Gran Canaria i november måned.

Fra København: 25. nov – 2. dec 23

TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Gran Canaria. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365