Vi finder de bedste rejsetilbud

Black Friday: 3 nætter i luksuriøs iglo for kun 1.596,-


Skiferie: 3 nætter i en luksuriøs iglo med super flot udsigt til det flotte bjerglandskab og kun 100 meter fra liften inkl. morgenmad og liftkort for kun 1.596,-

I Les Orres finder du unikke og luksuriøse igloer med vidunderlig udsigt og alle bekvemmeligheder. Skiliften ligger blot 100 meter fra din iglo og hver morgen bliver morgenmaden leveret lige til døren. Når du vender tilbage fra pisterne senere på dagen, serveres der eftermiddagssnacks til at stille den værste sult. Senere kan du vælge at tage en drink og nyde en lækker middag på en af de mange restauranter i byen.

Se det gode tilbud her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Kør selv: 17. – 20. dec. 2023 (3 nætter)
v/4 personer1.596,-

 


Hotel

De smukke igloer i Alpin d’Hôme byder på en unik oplevelse i form af at falde i søvn under en flot aftenhimmel og vågne op til en klar blå himmel. I byen Les Orres finder du de moderne indrettede igloer, som er velegnet til 2-6 personer. Igloerne har separate soveværelser og et badeværelse. Der er også plads til alt dit skiudstyr, og desuden finder du skovarmere til at holde skistøvlerne varme og tørre til næste dag. Fra de store vinduer har du en direkte udsigt til det flotte bjerglandskab, og skiliften befinder sig blot 100 meter derfra. Hver morgen bliver morgenmaden leveret lige til døren, og når du vender tilbage fra pisterne senere på dagen, så serveres der eftermiddagssnacks til at stille den værste sult.

Se mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 4 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365