Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger i Hua Hin for kun 6.999,-


2 uger i Hua Hin for kun 6.999,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet strandhotel med havudsigt fra alle værelser, morgenmad, pool og beliggenhed direkte på stranden!

Kun få timers kørsel fra Bangkok ligger danskernes foretrukne feriemål i Thailand. Hua Hin byder på dejlige sandstrande, gode oplevelsesmuligheder og en autentisk thailandsk charme. Hua Hin er derfor velegnet for alle, både børnefamilier og par.

Se det gode tilbud her:
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 27. nov – 12. dec 23 (14 nætter)
Pris per person6.999,-


Hotel

Direkte ved vandet med et væld af faciliteter og stort poolområde

Radisson Resort & Spa Hua Hin er Bravo Tours’ bestsellerhotel i Hua Hin-området, og det er ikke tilfældigt. Hotellet med sine skønne faciliter og direkte havudsigt fra alle værelser danner nemlig de perfekte rammer for en fantastisk ferie i Thailand.

Hotellet ligger placeret direkte ved Thailandbugten mellem de hyggelige badeferiebyer Hua Hin og Cha Am. Området omkring hotellet er roligt og perfekt til dem, som vil have det autentiske Thailand med en afslappet feriestemning.

Det store poolområde er samlingspunktet for hotellet. Her kan du rigtig slappe af og nyde solen på en af de mange liggestole rundt om poolen. Nyd de smukke udsigter, eller slap af i skyggen under en af de mange solparasoller. Den store åbne hotellobby er også indbydende. Her er sportsbar, cafe og en lille isbutik.

Dagen starter perfekt på Radisson, hvor morgenmadsbuffeten, som er inkluderet i dit ophold,  byder på alt fra asiatisk til international morgenmad. I løbet af dagen kan du også tilkøbe dejlige måltider og drinks i hotellets Joe Kool’s Restaurant, som ligger nede mod havet.

Rejser du med børn, så er der også masser af aktiviteter og faciliteter. Først og fremmest er der en sjov vandrutsjebane i hotellets pool, og fra kl. 08.00-18.00 kan børn lege i hotellets internationale børneklub. Her sørger hotellets underholdningspersonale for masser af sjove aktiviteter. Børnene vil elske de mange lege, som arrangeres. Her findes desuden også mini-biograf, et rum med flere arkadespil og PlayStation.

Sådan bor du
Bravo Tours tilbyder tre forskellige værelsestyper, hvor du får de smukkeste direkte panoramaudsigt over havet fra alle værelser. Ligeledes er alle Bravo Tours’ værelser på hotellet renoveret i løbet af 2023.

Premier værelse
Disse skønne værelser er 34 m2 store, lyse, moderne og smagfuldt indrettet. Til alle premier værelser er der en møbleret balkon, hvorfra du får den flotteste udsigt til Thailandbugten. På værelset er et flot trægulv, aircondition, kaffe/te faciliteter og TV. Fint badeværelset med lyse klinker og brusekabine. Man kan vælge mellem en stor king-size dobbeltseng eller to queen-size senge. Her er der plads til maksimalt tre voksne eller to voksne og et barn op til 11 år. Premier værelser er renoveret i 2023.

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et meget godt tilbud fra København til Hua Hin:

Fra: København: 27. nov – 12. dec 2023

MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365