Vi finder de bedste rejsetilbud

3 uger i Rom, transatlantisk cruise og Florida for kun 10.453,-


3 uger i Rom, transatlantisk cruise og Florida for kun 10.453,- per person ved 2 voksne og 2 børn inkl. fly, hoteller i Rom og Orlando, billeje og cruise med drikkepenge inkluderet samt free at sea pakken indeholdende all inclusive drikkepakke, internet og specialrestauranter på NCL Epic!

Vi har taget udgangspunkt i et 16 dages cruise fra Rom til Orlando på skibet NCL Epic. Skibet er et stort og flot skib med masser af mulighed for underholdning. Skibets længde er 329 meter og det vejer 156.000 tons. Der er plads til ca. 4.100 passagerer og 1.725 besætningsmedlemmer.

Cruiset har en fantastisk rute, hvor turen går forbi Napoli og Livorno i Italien, Marseille i Frankrig, Barcelona og Cadiz i Spanien og Lissabon og Azorerne i Portugal


Prisoversigt

København: 30. nov – 22. dec (22 NÆTTER)
FLY T/R3.101,-
HOTEL 1183,-
CRUISE6.040,-
BIL545,-
HOTEL 2584,-
I ALT10.453,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk:

FLY er med udrejse til Rom og hjemrejse fra Miami.

HOTEL 1 er 1 overnatning i Rom i et værelse til 4 personer. Værelset koster 732,- hvilket svarer til 183,- per person.

CRUISE kan bestilles på Sunweb. Vi har taget udgangspunkt i en indvendig kahyt, der koster 15.202,- for 4 personer, hvilket svarer til 3.800,- per person. Dertil kommer drikkepenge på 2.240,- per person, som er medregnet i ovenstående priser.

BIL er med afhentning i Cape Canaveral og aflevering i Miami lufthavn. HUSK at vælge afhentning i Cape Canaveral (Astronaut Blvd). Der køres ca. 1 time fra cruise til Orlando og ca. 4 timer fra Orlando til Miami lufthavn.

Hotel 2 er 5 nætter i Orlando i et værelse til 4 personer. Værelset koster 2.337, hvilket er 584,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


HOTEL – Rom

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Aparthotel Adagio Rome Vatican, der modtager meget gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på pæne værelser.

SE MERE HER:

CRUISE

Vi har taget udgangspunkt i et 16 dages cruise fra Rom til Orlando på skibet NCL Epic. Skibet er et stort og flot skib med masser af mulighed for underholdning. Skibets længde er 329 meter og det vejer 156.000 tons. Der er plads til ca. 4.100 passagerer og 1.725 besætningsmedlemmer.

Prisen er for en indvendig kahyt, men der er mulighed for at opgradere til en udvendig kahyt, balkon eller suite.

Prisen for selve cruiset er 3.800,- Per person inklusiv free at sea all inclusive pakke, men dertil kommer drikkepenge.

Free at se er en pakke bestående af all inclusive drikkepakke, 300 minutters internet og 4 gange adgang til specialrestauranter.

Vær opmærksom på, at hvis der skal spises i hovedrestauranterne på skibet, så skal der bæres lange bukser og lukkede sko for mænds vedkommende. Dette gælder dog ikke i buffetrestauranten.

SE MERE HER


Læs videre efter annoncen

Annonce


HOTEL – Orlando

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Barefoot Suited, der modtager fremragende anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på pæne værelser og pool!

SE MERE HER:

Fly

 

Vi har på vores flysøgemaskine fundet billige billetter fra København til Rom og retur fra Miami til København.

Fra / Til København: 30. nov – 23. dec 2023

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365