Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Paris for kun 1.438,-


4 dages forlænget weekend i Paris for kun 1.438,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med god beliggenhed!

Paris er i særklasse når det gælder kunst, gastronomiske oplevelser og charme. Byernes by er vel nok den mest romantiske hovedstad i Europa. Nyd lange gåture langs Seinen, hyggelige cafébesøg og ikke mindst et besøg i byens mange butikker.

SE det gode tilbud HER:
København
Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig. Vælg “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Disneyland paris

På Getyourguide kan du nemt og billigt bestille billetter til Disneyland. De kan bestilles her:


Prisoversigt

 

københavn: 2 – 5. dec 2023
HOTEL1.032,-
FLY406,-
I ALT1.438,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.064,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.032,- per person.

 

 

billund: 2 – 5. dec 2023
HOTEL1.032,-
FLY1.137,-
I ALT2.169,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.064,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.032,- per person.

 


Hotel

Adagio Paris 19ème Cité de la Musique byder på god beliggenhed i Paris og byder på ophold med aircondition og gratis wi-fi samt privat parkering på selve ejendommen.

Lejlighederne har fladskærms-tv med satellitkanaler, fuldt udstyret køkken med mikrobølgeovn og opvaskemaskine, håndklæder og sengelinned samt eget badeværelse med badekar og gratis toiletartikler.

Gæsterne kan nyde daglig morgenmad i spisestuen samt holde formen ved lige i fitnesscentret. Der er også døgnåben reception på Adagio Paris 19ème Cité de la Musique samt diverse restauranter inden for gåafstand fra overnatningsstedet.

Adagio Paris 19ème Cité de la Musique er beliggende blot 10 minutters gang fra Parc des Buttes-Chaumont og 4,5 km fra Place de la République. Der er desuden blot 40 m til sporvognsstoppestedet Butte de Chapeau Rouge (linje 3) samt 10 minutters gang til metrostationen Porte de Pantin (linje 5).

 

SE mere HER:
KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København og Billund til Paris.

 

Fra københavn: 2 – 5. dec 2023

 

FRA billund: 2 – 5. dec 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Paris: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej f.eks. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig. Der kan også være små variationer i prisen mellem mobil og pc.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365