Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Kreta for kun 2.057,-


1 uge på Kreta for kun 2.057,- inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se de gode tilbud her:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Der er mange rejser at vælge imellem hos Sunweb. Se hele udbuddet igennem her:

 


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 7. – 14. okt 23 (7 nætter)
Pris2.057,-

 

København: 7. – 14. okt 23 (7 nætter)
Pris2.159,-


Hotel – Fra Billund

Vi har taget udgangspunkt i lejlighedshotellet Radamanthys, der er et hyggeligt lejlighedshotel med blot 17 lejligheder beliggende 500 meter fra stranden, på den populære græske ferieø, Kreta. Lejlighedshotellet er en del af Sunwebs Secrets koncept og ligger hævet over byen.

Fra poolområdet har du en fantastisk udsigt over the blå hav. Swimmingpoolen er omkranset af solsenge hvor du kan slappe af og nyde feriedagene med en god bog eller en drink fra poolbaren. Lejlighedshotel Radamanthys byder på fine studiolejligheder med plads til 2-4 personer. Lejlighederne har et lille tekøkken, hvor det er muligt at tilberede lette anretninger.

Det kan varmt anbefales at tage at leje bil og udforske området i løbet af din ferie på Kreta. Besøg den hyggelige by Rethymnon på turen eller andre maleriske landsbyer. Lejlighedshotellet Radamanthys anbefales til alle, der ønsker en ferie i dejlige omgivelser.

Fra Billund:


Hotel – Fra København

Vi har taget udgangspunkt i Golden Valentin, der er et enkelt og hyggeligt lejlighedshotel, som ligger på en bakkei udkanten af den livlige ferieby Hersonissos, som har et stort udvalg af butikker, restauranter og barer. Komplekset er familiedrevet og har kun 28 lejligheder, så der er en god chance for at nå at lære de øvrige gæster og værtsparret at kende under ferien. Atmosfæren på hotellet er hyggelig og uformel, og her bydes på ægte græsk gæstfrihed. Du kan vælge at slappe af ved den hyggelige pool eller tage på stranden, som ligger inden for gåafstand.

Fra København:


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

Sunweb og Corendon har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Kreta!

Fra Billund: 7. – 14. okt 2023

 

Fra København: 7. – 14. okt 2023

Indtryk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb eller Corendon.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kreta. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365