Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Madeira for kun 2.999,-


8 dage på Madeira for kun 2.999,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med smuk udsigt over Atlanterhavet samt indendørs og udendørs swimmingpools! – eller 15 dage for 4.187,-

Madeira er kendt som den blomstrende ø med ubeskrivelig smuk natur. Øen er frodig med subtropisk beplantning, grønne bjerge, dybe dale og naturskabte swimmingpools. Den smukke natur er perfekt i kombination med de kunstigt anlagte strande, som I finder flere steder på øen. Madeira tilbyder også charmerende byer med dejlige restauranter og gode muligheder for shopping.

 

SE det gode tilbud her
8 dage15 dage
Bemærk:  Corendon har mange rejser at vælge imellem. Se hele udbuddet igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 9. – 16. dec 23 (7 nætter)
v/2 personer2.999,-

 

København: 9. – 23. dec 23 (14 nætter)
v/2 personer4.187,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt hotellet Dorisol Buganvilia, der ligger i Madeiras hovedstad, Funchal. Hotellet ligger på en bakke, og du kan derfor nyde en spektakulær udsigt over byen og havet. Fra lejlighederne har du ca. 2 km til den charmerende gamle bydel og 1 km ned til stranden. Du kan nemt komme rundt med den lokale bus, men tæt ved hotellet finder du både restauranter og butikker.

Dorisol Buganvilia består af pæne, lyse studio-lejligheder, så alle har eget tekøkken, så du kan lave dig en snack eller en kop kaffe til en hyggelig eftermiddag på balkonen. Vil du bade, har hotellet to pools samt en opvarmet indendørs pool. Her er desuden mulighed for at holde formen ved lige med fitness og tennis (mod betaling), og flere gange om ugen kan du deltage i underholdende aktiviteter på det nærliggende Dorisol Mimosa.

På Dorisol Buganvilia er dit ophold uden forplejning, men du har mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension, og så kan det varmt anbefales at prøve nogle af de lokale restauranter til frokost eller aftensmad.

Se mere her: 
8 dage15 dage


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Corendon har vi fundet gode tilbud fra København til Madeira:

 

FRA Købenahvn: 9. – 16. dec 23

 

FRA Købenahvn: 9. – 23. dec 23


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Madeira: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365