Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Piemonte for kun 1.198,-


5 dage i Piemonte i Italien for kun 1.198,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med morgenmad!

Piemonte betyder ved foden af bjergene og er en skøn region i det nordlige Italien. Her bliver du mødt af bløde bakker, store skovområder, de majestætisk Alper med sine imponerende højder og næsten overalt endeløse rækker af vinmarker beplantet med nogle af de ypperligste druer. Piemonte er et gourmet paradis med enestående gastronomi, der bygger på stolte gamle traditioner. Her gror de verdensberømte og  sjældne hvide trøfler,  yderst delikate oste og her dyrkes de berømte vine Barolo og Barbaresco.

se det gode tilbud her:
Billund
København
Husk at lade søgningen på flyet blive helt færdig! Vælg Laveste Pris på Trivago.  Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

PRISoversigt

 

billund: 17. – 21. sep 2023
HOTEL939,-
FLY259,-
I ALT1.198,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.878,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 939,- per person.

 

København: 4. – 8. okt 2023
HOTEL976,-
FLY462,-
I ALT1.438,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.952,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 976,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Milu, der ligger i fredelige omgivelser 5 km fra Cuneo og har terrasse samt stor have.

Værelserne på Milu har tv, parketgulv og elkedel og badeværelserne har hårtørrer og gratis toiletartikler. Der serveres en daglig italiensk morgenbuffet med varme drikke, kiks og hjemmebagte kager. Morgenmaden kan nydes på værelset. Der tilbydes gratis parkering på selve ejendommen.

Hotellet modtager flotte anmeldelser af de tidligere gæster.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Torino:

FRA billund: 17. – 21. sep 2023

 

FRA København: 4. – 8. okt 2023

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Billeje er billigt. Det kan bestilles her:

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Piemonte. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365