Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Sevilla for kun 1.327,-


5 dage i Sevilla for kun 1.327,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel!

Nyd en ferie i den smukke andalusiske by Sevilla, der rummer så mange herligheder. Oplev den berømte og lidenskabelige dans Flamenco, nyd de mange tapasbarer og besøg det spændende historiske palads Alcázar. Husk også at lægge vejen forbi Parque de María Luisa, der er en dejlig oase i centrum af byen fyldt med palmer, smukke blomster, appelsintræer og skøn sydspansk atmosfære.

SE det gode tilbud HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vælg “vores laveste pris” på trivago, for at opnå den billigste pris på hotellet.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 19. – 23. sep 23 (4 nætter)
HOTEL822,-
FLY505,-
I ALT1.327,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.644,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 822,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Simón Verde, der ligger lidt uden for det centrale Sevilla, i et roligt boligområde. Lejlighederne ligger omkring en udendørs swimmingpool og har aircondition samt egen terrasse. De moderne studiolejligheder har opholds- og spisestue med sofa og tv. Der er lille tekøkken med køleskab og mikrobølgeovn. Der er desuden eget badeværelse med gratis toiletartikler samt badekar eller bruser.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Sevilla:

FRA billund: 19. – 23. sep 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Sevilla: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Billeje er billigt i Sevilla! – Det kan bestilles her:

 

I øvrigt har Sevilla mange gode cykelstier. Det kan derfor anbefales at leje cykler, da det er en nem og hurtig måde at komme rundt i byen på.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365