Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Berlin for kun 922,-


3 dage i Berlin for kun 922,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med adgang til lækkert spa-område og cocktailbar på tagterrassen!

Berlin ligger under en times flyrejse fra Danmark og er perfekt til en  kort storbyferie. Glæd dig til et bredt og farverigt ensemble af kulturelle oplevelser, shopping i verdensklasse, gode restauranter og et fantastisk natteliv.

SE det gode tilbud her:
Billund
København
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig. Vælg Laveste Pris på Trivago for at opnå den bedste pris på hotellet. Der kan være mindre forskelle på priser på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 19. – 21. aug 2023 (2 NÆTTER)
HOTEL682,-
FLY240,-
I ALT922,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.364,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 682,- per person.

 

København: 19. – 21. aug 2023 (2 NÆTTER)
HOTEL682,-
FLY657,-
I ALT1.339,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.364,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 682,- per person.

 


Hotel

Dette 4-stjernede spahotel ligger nær Spandauer See i Berlin og har 6 saunaer, stor indendørs pool og moderne fitnesscenter. Der er gratis wi-fi og bar med panoramaudsigt på tagterrassen. centrovital Hotel Berlin har specialiseret sig i en række wellnessbehandlinger, herunder massage, vestlig medicin og alternativ medicin. Hotellets fitnesscenter har topmoderne konditionsudstyr.

Der tilbydes også fitnesshold. På Emil´s Restaurant serveres der asiatiske og middelhavsinspirerede retter, og der er terrasse med udsigt over Spandauer See. Stedet huser også bistroen La Havanita hvor der serveres traditionelle spanske tapas samt Rooftop Bar hvor du kan få eksotiske cocktails.

Værelserne på centrovital Hotel Berlin er indrettet i varme farver og har træ- eller parketgulv. Der er satellit-tv og eget badeværelse med gratis sæber og lotions.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Berlin: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Berlin i august måned.

 

FRA Billund: 19. – 21. aug 2023


FRA København: 19. – 21. aug 2023


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Offentlig transport er et godt bud, da det fungerer rigtig godt og er billigt.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365