Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Hurghada for kun 4.872,-


1 uge i Hurghada for kun 4.872,- inklusiv fly og 4-stjernet resort med all inclusive og beliggenhed lige ned til stranden!

Hurghada er en af Egyptens mest populære badebyer med et stort udbud af restauranter, caféer og barer. Beliggenheden kunne næsten ikke være bedre direkte ved Rødehavets solvarme strande og blot en busrejse væk fra nogle af verdens største seværdigheder: sfinksen, pyramiderne i Cairo, Karnaktemplet og Kongernes Dal i Luxor.

Se det gode tilbud her:
Fra AarhusFra_København
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Fra aarhus: 27. aug – 3. sep 23 (7 nætter)
Pris4.872,-

 

 

København: 27. aug – 3. sep 23 (7 nætter)
Pris4.887,-

 


Hotel

Blend Paradise Resort blev bygget i 1933 i en gammel, tidløs og klassisk stil og har fået et moderne præg under renoveringen. Resultatet er, at hotellet nu har fået et smukt udseende med en blanding af romersk og arabisk kultur repræsenteret.
Det rummelige familiehotel er kendt for sit vandland med flere rutsjebaner for hele familien. Her er du garanteret timevis af vandsjov. Beliggenheden er perfekt: ved havet og stranden, som er ideel til snorkling og dykning. Den største fordel er, at vandlandet ligger lige ved stranden. Så du kan nyde solen på en seng på stranden, mens børnene ved siden af dig hygger sig i vandet. Win-win!
Og der er endnu mere underholdning på dette hotel, hvilket det entusiastiske underholdningsteam sørger for. De sikrer smil fra øre til øre og organiserer sjove (sports)aktiviteter på forskellige tidspunkter af dagen. Du kan slappe af i wellness; efter et besøg vil du føle dig genfødt.
Både om dagen og om aftenen kan du nyde god mad på en af de mange restauranter. Vælger du den orientalske eller den mongolske restaurant? Muligheder er der nok af! Og når den lille sult skal stilles, kan du besøge hotellets grab-and-go bar.

 

 

Se mere her:
Fra AarhusFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra Aarhus og København til Hurghada:

FRA aarhus: 27. aug – 3. sep 23

 

FRA København: 27. aug – 3. sep 23

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Hurghada. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365