Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Fuerteventura med all inclusive for kun 5.634,-


1 uge på Fuerteventura med all inclusive for kun 5.634,- per person inkl. fly og super lækkert 4,5-stjernet hotel med bl.a. 5 poolområder og fantastisk beliggenhed!

Fuerteventura er den næststørste af de kanariske øer. Tempoet er lavere end på naboøerne Tenerife og Gran Canaria og store dele af øen er stadig ganske uberørte af turismen, hvorfor det er en god idé at leje en bil på rejsen, så du selv kan rejse rundt på øen og opdage små, gemte strande, restauranter i bjergene eller måske besøge den gamle hovedstad Betancuria. Fuerteventura er med gode veje og korte afstande som skabt til eventyr på egen hånd.

SE TILBUDDET TIL FUERTEVENTURA HER:
Fra_BillundKøbenhavnFra_Aalborg
Bemærk: Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 4. – 11. dec 2023 (7 nætter)
Pris5.634,-

Samme prisleje med afrejse den 11. eller 25. december.

 

København: 11. – 18. dec 2023 (7 nætter)
Pris5.834,-

Samme prisleje med afrejse den 4. eller 25. december.

 

Aalborg: 11. – 18. dec 2023 (7 nætter)
Pris5.834,-

Samme prisleje med afrejse den 4. eller 25. december.


Hotel

Direkte på Playa de Esquinzo-stranden ligger Fuerteventura Princess. Her har du et resort, der har det hele! Hotellet ligger lidt udenfor Jandia, hvor I kan nyde livet og slappe helt af.

Fantastisk resort for hele familien – direkte på stranden
Her er alle faciliteter til en fantastisk ferie. For de yngste er der bl.a. en opvarmet børnepool med et lille piratskib, international miniklub, legeplads og mini-disko.

Foruden børnepoolen finder du fire andre pool-områder, hvoraf en er opvarmet. Ved alle pools er der masser af liggestole og flere forskellige poolbarer at vælge imellem. Skal der slappes helt af, kan man gøre det på Sotavento Club. Det er for alle gæster +18 år. Her finder du en opvarmet pool med kunstig strand, to jacuzzier og bali-senge (mod betaling). I Sotavento Club finder du også en bar med cocktails og juice

Skal du have ekstra selvforkælelse, kan du besøge spaen med tyrkisk bad, hydromassage, sauna og massagebehandlinger (mod betaling).

Aktiv ferie med masser af underholdning!

På hotellet er der både underholdning dag og aften som fx forskellig sport og konkurrencer eller live musik. Vil du røre dig under ferien, er der bl.a. tennisbaner, fitness, dart, petanque, billard og bordtennis (nogle mod betaling, hvor du kan udfordre dine medrejsende. Derudover ligger ligger der padeltennisbaner blot fem minutters gang fra hotellet.

På Fuerteventura Princess går du ikke sulten i seng. Hovedrestauranten Food Market byder på lækker buffet til morgen- og aftensmad. Her er der hele 5 show-cooking områder og et stort dessert-område. Er dit ophold med All Inclusive nydes frokost og snacks i restaurant Siroco. Med hele fire forskellige barer, er der heller aldrig langt til nærmeste udskænkning.

SE MERE HER:
Fra_BillundKøbenhavnFra_Aalborg

Hotelindtryk


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra Billund, København og Aalborg til det fantastiske Fuerteventura Princess!

 

FRA Billund: 4. – 11. dec 2023

 

FRA København: 11. – 18. dec 2023

 

FRA Aalborg: 11. – 18. dec 2023

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365