Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Kragerup Gods for kun 688,-


Ophold på det smukke Kragerup Gods for kun 688,- per person inkl. overnatning, morgenmad og adgang til opvarmet pool, jacuzzi og sauna!

Kragerup Gods stammer helt tilbage fra 1327 og er indrettet med  unikke og individuelt indrettede værelser med sans for de små detaljer. Det historiske gods med den spændende historie ligger i smukke omgivelser og er blevet tildelt “den grønne nøgle”, der symboliserer, at godset er Co2-neutralt.
Godsets Restaurant Blixen er beliggende i den smukke kælder i hovedbygningens midterfløj. Her kan I nyde en romantisk middag i rolige og hyggelige omgivelser. Om sommeren er der mulighed for at sidde ude på den store terrasse og nyde den smukke udsigt over park og skov.
Når du overnatter på Kragerup Gods har du rige muligheder for at forkæle dig selv. Nyd Godsets hyggelige poolområde med jacuzzi og sauna og prøv Go High, der er godsets aktivitetspark. Her kan du teste dine grænser i trætoppene med klatreteknikker og lange svævebaner. Faciliteterne indebærer bl.a. også trampolinpark, fodboldgolf og mordmysterier.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.375,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 688,- per person. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago.

 


ALTERNATIVE DATOER

Der er andre datoer til billige priser på Kragerup Gods. Se et udvalg her:

 
21. – 22.74. – 5.814. – 15.8

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

SE MERE HER:

 

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365