Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Zakynthos for kun 4.217,-


2 uger på Zakynthos for kun 4.217,- inklusiv fly og 3-stjernet hotel med pool og skøn beliggenhed!

På den sydligste ø i det Ioniske hav mødes man af et behageligt klima et flot landskab og dejlige strande. Især på Zakynthos’ vest- og nordkyst, hvor klipperne hælder stejlt ned mod havet finder man fantastiske skjulte strande, der kun kan nåes med båd.

Se det gode tilbud her:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Fra københavn 24. aug – 7. sep 23
Pris4.217,-

 

 

billund: 24. aug – 7. sep 23
Pris5.968,-

 


Hotel

Lejlighedshotellet Studio’s Anadiomeni er et lille, hyggeligt hotel i det populære ferieområde, Laganas. Hotellet har en skøn, central beliggenhed, og kun i gåafstand til både strand og til Laganas levende hovedgade. Du bor i enkelt indrettede værelser med køkken og med plads op til 3 personer, hvor du her har rig mulighed for at nyde de varme aftener, da værelserne er udstyret med enten balkon eller terrasse. Du kan også tage afslappende svømmetur i hotellets pool, nyde en forfriskende drink i baren ved poolområdet eller bruge dagen på stranden, der er beliggende ca. 100 meter fra hotellet. Er du til livlige aftener i byen og et bredt udvalg af spisesteder, så er området omkring stranden og hovedgaden et godt sted at starte. På Studio’s Anadiomeni er det ikke muligt at tilkøbe morgenmad, men så dette skal findes uden for hotellet. Vi anbefaler Studio’s Anadiomeni til især voksne, der ønsker at tilbringe ferien i et populært og centralt beliggende område, tæt på både strand og en stribe af barer og spisesteder.

Se mere her:
Fra BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Zakynthos:

FRA København: 24. aug – 7. sep 23

 

FRA billund: 24. aug – 7. sep 23

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Zakynthos. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365