Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kreta for kun 3.787,-


Last minute: 8 dage på Kreta for kun 3.787,- inkl. fly og populært 3.5-stjernet hotel med pool!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se de gode tilbud her:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Der er rigtig mange rejser at vælge imellem til Kreta til gode priser hos Sunweb.

 

Se Alle rejser til kreta hos Sunweb her:
Uden all incluisveMed all inclusive
8_dage
15 dage

 


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 5. – 12. jul 23 (7 nætter)
Pris3.787,-

 

 

København: 6. – 13. jul 23 (7 nætter)
Pris3.869,-

 

 


Hotel

Lejligheder Kristi ligger i den charmerende landsby Koutouloufari, ca. 2 km fra det livlige forlystelsesliv i Hersonissos. Her er en dejlig atmosfære, og det venlige personale giver gerne gode råd med på vejen, hvis du søger inspiration til oplevelser i området.

I Lejligheder Kristi, der er en del af vores Villages kollektion, har du rig mulighed for at tage familie eller venner med på ferie, da de største af lejlighederne kan rumme op til 6 personer.  Lejlighederne ligger tæt ved flere hyggelige, lokale taverner, og da lejlighederne alle er indrettet med tekøkken, har du også selv mulighed for at lave dig et let måltid mad. Til lejlighederne hører et lille poolområde, hvor du kan tage en forfriskende dukkert, og vil du holde formen ved lige i løbet af ferien, findes her også et mindre område med fitness-faciliteter.

Indenfor 1,5 km fra lejlighederne, kan du stå med sand mellem tæerne eller sole dig på den dejlige sandstrand. Du kan også gå på opdagelse i byens gader. Lejligheder Kristi anbefales til alle, som vil bo i fredelige omgivelser men stadig ønsker let adgang til Hersonissos’ mange ferieoplevelser.

 

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

Alternativ

Vi har taget udgangspunkt i en rejse på 1 uge, men Sunweb har et bredt udvalg af rejser til Kreta. Så uanset om du ønsker at rejse med all inclusive, at bo på 5-stjernet hotel eller at rejse i 2 uger, så kan du finde den helt rigtige rejse til dig hos Sunweb.

Se Alle rejser til kreta hos Sunweb her:
Uden all incluisveMed all inclusive
8_dage
15 dage

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

Sunweb har vi fundet tilbud fra Billund og København til Kreta!

Fra Billund: 5. – 12. jul 2023

 

Fra københavn: 6. – 13. jul 23

Indtryk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kreta. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365