Vi finder de bedste rejsetilbud

All inclusive ophold i Heide Park for kun 764,-


All inclusive ophold i Heide Park i sommerferien for kun 764,- per person ved 4 personer inkl. 2 dages adgang til Heide Park, overnatning i træhytte med halvpension samt drikkevarer til måltiderne inkluderet!

Heide Park er Nordysklands største forlystelsespark med et areal på 850.000 m², hvilket er 10 gange større end Tivoli og Bakken! Heide Park er en af de absolut mest populære forlystelsesparker i Tyskland og her venter dig 40 forlystelser for store og små! Du finder bl.a. en af verdens største og mest berømte trærutsjebaner Colossos samt Dæmonernes Flyvetur, der er Tysklands eneste wingcoaster. De mindste vil også blive begejstrede for at opleve Gurli Gris land, der bl.a. indeholder Gurlis ballon- og bådtur, bedstefar gris togtur samt meet & greet med Gurli og Gustav.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 3.056,- for 4 personer i en Træhytte til 4 personer, hvilket er 764,- per person. Vi har taget udgangspunkt i den 22. – 23. juli 2023, men der er rigtig mange datoer med samme billige priser i perioden juni til oktober.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Holiday Camp

©Holiday Camp – Heide Park / Soltau

Vi har taget udgangspunkt i et ophold i Holiday Camp Soltau – i en træhytte til 4 personer. Ved et ophold i Holiday Camp er der både inkluderet adgang til Heide Park på ankomstagen samt på afrejsedagen. Derudover er opholdet med halvpension, hvor der indgår ikke alkoholiske drikke til måltiderne samt en snack kupon til brug i parken. Slutrengøringen er ligeledes inkluderet i prisen.

Du kan checke ind fra kl. 16 på ankomstdagen og senest checke ud kl. 10 på afrejsedagen. Adgangen til Heide Park er dog hele dagen på begge dage.

Bemærk, at Sengelinned ikke er inkluderet. Du skal derfor medbringe dit eget eller  tilkøbe dette på Holiday Camp. Hytterne er også uden eget badeværelse, men Holiday Camps fælles badefaciliteter, er meget moderne og centralt beliggende. Holiday Camp ligger godt placeret og er blot en kort gåtur fra Heide Park.

Se mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


indtryk

© Heide Park / Soltau

© Heide Park / Soltau

© Heide Park / Soltau

© Heide Park / Soltau

© Heide Park / Soltau

© Heide Park / Soltau

© Heide Park / Soltau

© Heide Park / Soltau

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 voksne og 2 børn i en 4-personer træhytte i Holiday camp, men det er muligt at være færre eller flere personer ligesom det også er muligt at bo i Abenteuerhotellet i parken.

 • Overnatning i værelse i den reserverede kategori.
 • Inklusiv fri entré til Heide Park under hele opholdet.
 • Inkluderet ved Abenteuerhotel:
  • Daglig morgenbuffet
 • Inkluderet ved Holiday Camp:
  • Halvpension: Daglig morgenbuffet og daglig aftenbuffet
  • Snacks i Pomfrit-butikken (afhængigt af vejret, kan være lukket)
  • Inklusiv alkoholfrie drikkevarer til måltiderne
  • Inklusiv slutrengøring
  • Bemærk venligst ved alle hytterne: Toiletter, brusere og andre sanitetsfaciliteter finder du i Holiday Camps fælles, moderne og centralt beliggende badefaciliteter, hvor der er gulvvarme og rengøring flere gange dagligt.

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365