Vi finder de bedste rejsetilbud

Disneyland og 1 overnatning fra kun 614,-


Disneyland og 1 overnatning fra kun 614,- per person inkl. 4-stjernet premium hotel med morgenmad og billet til Disneyland Paris! – Det er muligt at tilpasse længden, antal personer, datoer, hotellet og antal dage i Disneyland Paris!

Oplev en verden, som sætter fantasien i sving, og hvor atmosfæren er vidunderlig og fortryllende hele året rundt. Føl den Disney-magi, som du kender og elsker, i de eventyrlige omgivelser omkring Torneroseslottet, attraktioner, shows, parader og restauranter. Disneyland Paris ligger kun 30 kilometer fra Paris og ca. 1 time fra Paris’ lufthavne med shuttle-bus. Der er direkte adgang fra A4-motorvejen og kun 2 minutters gang fra togstationen Marne-la-Vallée/Chessy.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.227,- for 2 voksne, hvilket er 614,- per person. Vi har taget udgangspunkt i den 1. – 2. oktober 2023, men det er muligt at tilpasse længden, antal personer, datoer, hotellet og antal dage i Disneyland Paris!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


disneyland m. Travelcircus

Travelcircus er en online bookingplatform med eksklusive rejseoplevelser. Ved at kombinere 4- og 5-stjernede hoteller med ekstraservices såsom spa eller populære attraktioner kan Travelcircus tilbyde unikke miniferie-pakker til attraktive priser. Travelcircus blev grundlagt i Berlin, Tyskland, af Mathias Zeitler og Bastian Böckenhüser.

Travelcircus har vi fundet et super tilbud for hele familien til Disneyland Paris. Priserne starter på 614,- per person ved en 1-dags billet til Disneyland Paris og overnatning på et 4-stjernet premium hotel. Rejsen kan skræddersyes, så det passer netop til jeres ferie!

 • Mulighed for at vælge antal personer!
 • Mulighed for at vælge rejselængden!
 • Mulighed for at vælge rejsedatoer!
 • Mulighed for at vælge mellem mange hoteller!
 • Mulighed for at vælge antal dage i Disneyland Paris!
Se mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Transport

Tag bil, bus, tog eller fly til Disneyland og få en uforglemmelig oplevelse! Disneyland Paris ligger kun 30 kilometer fra Paris og ca. 1 time fra Paris’ lufthavne med shuttle-bus. Der er direkte adgang fra A4-motorvejen og kun 2 minutters gang fra togstationen Marne-la-Vallée/Chessy.


 

indtryk

©Disney

©Disney

©Disney

©Disney


Læs videre efter annoncen

Annonce


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 voksne og 2 børn i en 4-personer.

  • Overnatning på premium-hotel efter eget valg
  • Inklusiv daglig morgenmad afhængigt af hotellet
  • Inklusiv billetter til Disneyland® Paris
  • Børn under 3 år er gratis
  • Hvis du booker og rejser før eller senest 30.06.2023: Inklusiv 3 måneders gratis Disney+ streaming (se betingelserne nedenfor)

  Fordi Disneyland® Paris har åbent hele året rundt, kan visse attraktioner være lukket på grund af renovering og vedligeholdelse. Alle oplysninger om igangværende og fremtidige renoveringer kan findes på linket herunder. Vælg først dato for dit besøg, scroll ned og find menuen “Vælg din park” samt filteret “Åbne attraktioner”:

  • Du modtager dine e-billetter via e-mail senest 7 dage før ankomsten.
  • VIGTIGT: Husk, at billetter bliver knyttet til et navn, som du vælger under bookingen. Alle deltagere skal komme ind i Disneyland® i selskab med denne person.

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365