Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Mui Ne for kun 6.721,-


15 dage i Mui Ne i Vietnam for kun 6.721,- inklusiv fly og flot 4-stjernet spa-hotel med morgenmad, pool, fitnesscenter og skøn beliggenhed ned til privat strand!

Mui Ne en fantastisk dejlig badeby ikke langt fra Ho Chi Minh City med gode muligheder for surfing og golf. Her må I ikke snyde jer selv for en udflugt til de storslåede hvide og røde sandbanker. Et utroligt smukt syn og en uforglemmelig naturoplevelse. Brug også et par dage i Ho Chi Minh City, der er Vietnams største by og byder på mange spændende oplevelser. Byen summer af liv og byder på utallige butikker og seværdigheder.

SE det gode tilbud HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vælg “Vores laveste pris” på Trivago. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 3. – 18. sep 23
HOTEL1.810,-
FLY4.911,-
I ALT6.721,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 3.620,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.810,- per person.

 


Hotel

 

Swiss Village Resort & Spa ligger ud til den smukke strand i Mui Ne og byder på anlagt have med kokospalmer, udendørs pool, fitnesscenter, privat strand samt indkvartering med aircondition.

Samtlige ferieboliger har egen balkon med udsigt til de tropiske omgivelser samt kabel-tv, minibar, værdiboks, badekåber, toiletartikler og hårtørrer.

Andre faciliteter omfatter spaområde med massage og spabade samt legeplads, tennisbaner, windsurfing og billard.

Resort Swiss Village er beliggende blot 15 minutters kørsel fra Ham Tiens lokale marked og Poshanu Cham-tårnet samt 20 minutters kørsel fra de røde sandbanker og centrum i Phan Thiet.

Gæsterne kan desuden nyde middag og righoldig morgenbuffet i restauranten Orchid ud til stranden samt internationale og vietnamesiske retter i restauranten Chalet.

SE MERE HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Saigon.

FRA København: 3. – 18. sep 23


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i omkring mui ne. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365