Vi finder de bedste rejsetilbud

13 dage i Side med ultra all inclusive for kun 1.643,-


Last minute: 13 dage i Side med ultra all inclusive for kun 1.643,- per person inkl. fly og lækkert 5-stjernet voksenhotel med 5 pools, vandrutsjebaner, havudsigt og god beliggenhed!

Side er et charmerende og hyggeligt rejsemål. Byen ligger mellem Antalya og Alanya og her kan man nyde de fantastiske badestrande og de dejlige restauranter og caféer, der ligger langs strandpromenaden. I den gamle bydel støder man på charmerende stenhuse og i området omkring Side kan man finde flere spændende historiske attraktioner.

Se de gode tilbud til Side her:
KøbenhavnFra_Billund 
Bemærk: Der skal evt. klikkes til siden på Sunweb og vælges den rigtige dato for at opnå den bedste pris. Der er rigtig mange alternative datoer med priser i samme niveau. Rejsen fra København er på 12 dage.

Se hele Sunwebs udbud med all inclusive til Tyrkiet her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 23. maj – 4. jun 23 (12 nætter)
Pris1.643,-

 

Billund: 23. maj – 4. jun 23 (12 nætter)
Pris1.820,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Sorgun Akadia Luxury, der er et dejligt resort, hvor du kan nyde en ubekymret ferie. Det ligger mellem Manavgat-floden og Titreyengöl og er omgivet af natur. På den ene side har du floden, og på den anden der hav og fyrreskove. Desuden er dit ophold her med omfattende all inclusive; drikkevarer og snacks er tilgængelige døgnet rundt, og selv produkterne i minibaren er gratis, så du kan faktisk bare lade din pung blive hjemme. Skønt, ikke?

De mange faciliteter på dette resort er også dejlige: der er fem swimmingpools, herunder en med spektakulære vandrutsjebaner, og der er en spa med sauna og tyrkisk bad. Har du lyst til at lave noget aktivt? Underholdningsteamet har garanteret et eller andet sjovt planlagt! Alt fra beachvolleyball til taichi kan være på programmet.

Se mere her:
Fra KøbenhavnFra_Billund 

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København og Billund til Side:

FRA København: 23. maj – 4. jun 23

 

FRA Billund: 23. maj – 4. jun 23

 


Indtryk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes på Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i omkring Side. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365