Vi finder de bedste rejsetilbud

Minicruise fra Kiel til København for kun 375,-


Minicruise fra Kiel til København for kun 375,- per person ved 4 personer inkl. cruise med helpension og drikkepenge på det helt nye skib MSC Euribia! – All inclusive kan tilkøbes for blot 130,- per person!

MSC Euribia blev søsat i 2023 og skibet har plads til ca. 6.300 gæster. Skibets længde er på 331 meter og det vejer 181.500 tons, hvilket er ca. 5 gange så meget som Oslo-færgen. Skibet byder bl.a. på flere pools, restauranter, 4d-biograf og Formel-1 simulator! Cruiset sejler fra Kiel til København!

Der er tale om et envejscruise, da skibet flytter lokation. Selvom afgangstidspunktet er kl. 19, så vil man typisk kunne komme ombord omkring kl. 12

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Sunweb har et stort udbud af cruise. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Cruise: 10. – 11. jun 23 (1 NÆTTER)
CRUISE375,-
I ALT375,-Pris pr. person ved 4 personer
Bemærk: Cruiset kan bestilles på Sunweb. Vi har taget udgangspunkt i en indvendig kahyt med all inclusive pakken, der koster 1.256,- for 2 voksen og 2 børn, hvilket svarer til 314,- per person. Dertil kommer drikkepenge svarende til 61,- per person, som er medregnet i ovenstående priser.


CRUISE

Vi har taget udgangspunkt i et 2 dages cruise fra Kiel til København på MSC skibet Euribia. Skibet er søsat i 2023  og er et stort skib med masser af mulighed for underholdning. Skibets længde er 331 meter og det vejer 181.500 tons. Der er plads til ca. 6.300 passagerer.

Prisen er for en indvendig kahyt, men der er mulighed for at opgradere til udvendig, balkon eller suite.

Helpension (Samtlige måltider samt vand, the, kaffe, juice og saft) indgår. All inclusive drikkevarer kan tilkøbes for 130,- via all inclusive pakken.

SE MERE HER


Læs videre efter annoncen

Annonce


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365