Vi finder de bedste rejsetilbud

4 nætter i Halkidiki for kun 1.609,-


4 nætter i Halkidiki for kun 1.609,- per person inkl. fly og lækkert 5-stjernet hotel med morgenmad, pool og beliggenhed lige ved stranden!

Halkidiki er et populært rejsemål og byder på en skøn blanding af storslået natur, gyldne strande og autentisk græsk hverdagsliv. Her kan du dyrke vandsport, slikke sol på kridhvide strande, vandre i bjergene og nyde dejlige græske retter på en af de mange tavernaer.

 

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling. Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 12. – 16. maj 2023 (4 NÆTTER)
HOTEL920,-
FLY689,-
I ALT1.609,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.840,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 920,- per person.

 


Hotel

Simantro Resort Hotel er omgivet af fyrreskov og blomstrende blomster. Det byder på privilegeret beliggenhed ved stranden i Kassandra i Chalkidiki. Hotellet er udstyret med tennisbaner, legeplads og døgnåben reception.

Indkvarteringen på Simantro Resort Hotel er omgivet af smukt anlagt have. Samtlige værelser har værdiboks, eget badeværelse med toiletartikler og hårtørrer samt satellit-tv.

Hotellet byder på restaurant og à la carte værtshus, der tilbyder gæsterne et udvalg af lækre retter. Der er også strandbar, snackbar, 2 udendørs swimmingpools samt indendørs swimmingpool.

Hotellets underholdningshold tilbyder en række sjove aktiviteter for alle aldre hele dagen og aftenen.

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra København til Thessaloniki:

 

FRA KØBENHAVN: 12. – 16. maj 2023


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365