Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Venedig for kun 1.297,-


4 dage i Venedig for kun 1.297,- per person inkl. direkte fly og 4-stjernet hotel med morgenmad og skøn beliggenhed på Lidoen!

Venedig er en unik oplevelse, som ingen bør snyde sig selv for. Bygget på pæle i vandet byder Venedig på seværdigheder som Markuspladsen, Dogepaladset og Sukkenes Bro. Nyd den helt særlige stemning i en gondol på de smukke kanaler og spis dejlig mad på de romantiske restauranter.

SE det gode tilbud HER:
Billund
København
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 7. – 10. jun 2023 (3 NÆTTER)
HOTEL1.127,-
FLY170,-
I ALT1.297,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 2.254,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.127,- per person.

 

 københavn: 9. – 12. jun 2023 (3 NÆTTER)
HOTEL1.456,-
FLY706,-
I ALT2.162,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 2.911,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 985,- per person.

 


Hotel

 

Hotel Le Boulevard ligger lige ved siden af ​​det krystalklare hav og den fortryllende strand i Lido, og byder på fremragende faciliteter og hyggelig indkvartering. Der tilbydes gratis WiFi overalt på ejendommen.Hotel Le Boulevard har en ideel beliggenhed, hvis du vil nyde Adriaterhavet ind mellem besøg i det historiske centrum i Venedig. Du kan nå til Markuspladsen meget hurtigt med blot en kort tur med vandbussen tværs over lagunen.

Du finder supermarkeder, hæveautomater, butikker, barer og restauranter i de umiddelbare omgivelser. Lido er desuden berømt for at huse filmfestivalen i Venedig.

Hotellet har indbydende og fredelige opholdsstuer til læsning, samt 2 pragtfulde morgenmadslokaler og egen parkeringsplads. Det er et ideelt valg for ferierejsende, som ønsker at kombinere Venedigs historie med en badeferie, og for forretningsrejsende som leder efter en strategisk beliggenhed i området.

SE mere HER:
KøbenhavnBillund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Venedig

FRA billund: 7. – 10. jun 2023

 

FRA københavn 9. – 12. jun 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Venedig: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Snyd ikke dig selv for en smuk tur rundt i Venedig i gondolerne. En unik og romantisk oplevelse.

Der kører shuttlebusser fra begge lufthavne til Venedig for 150,- per person for en returbillet. De kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365