Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Rhodos med for kun 1.749,-


1 uge på Rhodos med for kun 1.749,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

SE det gode tilbud her
Fra_BillundKøbenhavn
Bemærk:  Sunweb har mange rejser at vælge imellem til Grækenland. Se hele udbuddet igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 9. – 16. maj 23 (7 nætter)
v/2 personer1.749,-

 

København: 6. – 13. maj 23 (7 nætter)
v/2 personer1.971,-

 


Hotel – BILLUND

Vi har taget udgangspunkt i Kassandra Lejligheder, der er et hyggeligt lejlighedskompleks, beliggende i rolige omgivelser ca. 6 km syd for Rhodos by, og kun 5 min gang til i Ialysos centrum. Her er kun 500 m til den indbydende rullestenstrand. Kassandra Lejligheder anbefales til både par og familier, som gerne vil have en afslappende ferie ved pool og strand, og som ikke forventer mange faciliteter.

Kassandra Lejlighederer er et enkelt, men pænt kompleks, som har to hyggelige poolområder, hvor hele familien kan slappe af i timevis. Kassandra Lejligheders á la carte restaurant byder på dejlige græske retter, hvis du da ikke foretrækker selv at tilberede maden i lejligheden.

FRA BILLUND:

Hotel – KØBENHAVN

Fra København har vi taget udgangpunkt i Lejligheder Terinikos, der har en god beliggenhed i gåafstand fra stranden i Ialyssos, ca. 8 km fra Rhodos by. Terinikos tilbyder lejligheder med plads til op til 4 personer. Alle lejligheder er pænt indrettede med balkon eller terrasse samt tekøkken, hvor du selv kan tilberede lette retter eller blot lave en kop kaffe, når du har lyst.

Her er et hyggeligt, lille poolområde med swimmingpool og solterrasse samt en lille have, hvor du kan solbade og slappe af med en god bog. I Ialyssos finder du flere gode restauranter og taverner, hvor du kan nyde det græske køkken.

FRA KØBENHAVN:

Rejsen kan også bestilles fra Billund med dette hotel.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På henholdsvis Corendon og Sunweb har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Rhodos:

 

FRA billund: 9. – 16. maj 23

 

FRA København: 6. – 13. maj 23

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rhodos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365