Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Karpathos for kun 3.095,-


2 uger på Karpathos for kun 3.095,- per person inkl. fly og flot 3,5-stjernet hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie.

 

SE det gode tilbud HER:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Sunweb har mange rejser at vælge imellem til Grækenland. Herunder kan du se dem alle:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 15. – 29. maj 23 (14 nætter)
v/2 personer3.095,-

 

 

København: 15. – 29. maj 23 (14 nætter)
v/2 personer3.472,-

 


Hotel

Hotel Venezia ligger midt i en smuk have fuld af træer og blomster. Værterne vil gøre alt, hvad de kan for at give dig et uforglemmeligt ophold på denne Sunweb Selections-indkvartering og vil med glæde få dig til at føle dig hjemme. Det er virkelig hyggeligt her, og du vil slappe helt af. Beliggenheden er også helt i top; et stenkast væk ligger en stille sandstrand, hvor man kan nyde det brusende hav og solen dagen lang.

De attraktive værelser er fordelt på fire farverige bygninger. Mellem værelserne ligger swimmingpoolen, hvor solsengene står klar til dig. Med en dejlig kølig drink fra poolbaren er dette et fantastisk sted at dase under den græske sol. Både lækker morgenmad og middag er inkluderet i dit ophold. Alle måltider tilberedes af ejeren selv med stor passion og kærlighed til det græske køkken. Glæd dig til at smage!

Dette sted er den perfekte base for at udforske Karpathos’ natur og kultur yderligere. Følg de snoede bjergveje forbi landsbyer, hvor tiden har stået stille, og tag smukke billeder, som du kan se tilbage på senere.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet meget gode tilbud fra Billund og København til Karpathos:

Fra billund: 15. – 29. maj 2023

 

Fra København: 15. – 29. maj 2023

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer eller lejebil kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365