Vi finder de bedste rejsetilbud

Spa-ophold på Hotel Tylösand for kun 788,-


Spa-ophold på Hotel Tylösand for kun 788,- per person inkl.  morgenmadsbuffet og adgang til spa!

Hotel Tylösand er et af Sveriges mest berømte spa-hoteller. Med sin fantastiske beliggenhed direkte på Tylösands klitter vd Halmstad kan du næppe finde et bedre sted at slappe af.
Værelserne ligger næsten direkte ud til havet og er stilfulde og moderne indrettet i en skøn farvekombination og hotellets 4 restauranter byder på lækre kulinariske oplevelser.
Det prisbelønnede spa-område er i topklasse. Både indendørs og udendørs kan du nyde kolde og varme bade, et fantastisk udvalg af behandlinger og en række saunaer.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.111,- for 2 personer i et dobbeltværelse med morgenmad, hvilket svarer til 556,- per person. Adgang til spa, fitness og rooftop koster 350 SEK per person, hvilket svarer til 232 danske kroner og bestilles direkte hos hotellet.


Læs videre efter annoncen

Annonce


PRISOVERSIGT

 

Hotel Tylösand: 16. – 17.  apr 2023
HOTEL556,-
Spa232,-
I ALT788,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.111,- for 2 personer i et dobbeltværelse med morgenmad, hvilket svarer til 556,- per person. Adgang til spa, fitness og rooftop koster 350 SEK per person, hvilket svarer til 232 danske kroner og bestilles direkte hos hotellet.

 


Hotelindtryk

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365