Vi finder de bedste rejsetilbud

7 dages cruise fra Lissabon til København for kun 3.069,-


7 dages cruise fra Lissabon til København for kun 3.069,- per person inkl. fly og cruise med helpension og drikkepenge inkluderet på MSC Fantasia! – All inclusive kan tilkøbes for blot 1.080,-

Lissabon er fortryllende at bevæge sig rundt i. Nyd f.eks. den hyggelige gamle bydel med de smalle snoede gader, hvor man oplever den autentiske og charmerende sydeuropæiske stemning. Besøg også byens historiske borg Castelo de Sao Jorge og den smukke triumfbue, hvor man kan nyde en formidabel udsigt ud over byen og havet.

Cruiset er fra Lissabon til København med MSC skibet Fantasia, der der blev søsat i 2008. Skibet har plads til ca. 4.00 personer og byder på pools, Formel 1 simulator og meget meget mere. Ruten går fra Lissabon, Portugal til Le Havre (Paris), Frankrig – Zeebrygge (Brügge), Belgien – til København.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
FLYCruise
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 23. – 29. apr 23 (6 NÆTTER)
FLY744,-
CRUISE2.325,-
I ALT3.069,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Cruiset kan bestilles på Sunweb. Vi har taget udgangspunkt i en udvendig kahyt, der koster 3.578,- for 2 personer, hvilket svarer til 1.776,- per person. Dertil kommer drikkepenge på 536,- per person, som er medregnet i ovenstående priser.

 


CRUISE

Vi har taget udgangspunkt i et 7 dages cruise fra Lissabon til København på MSC skibet Fantasia. Skibet er søsat i 2008  og er et større skib med masser af mulighed for underholdning. Skibets længde er 333 meter og det vejer 139.000 tons. Der er plads til ca. 4.000 passagerer.

Prisen er for en indvendig kahyt, men der er mulighed for at opgradere til udvendig, balkon eller suite.

Helpension (Samtlige måltider samt vand, the, kaffe, juice og saft) indgår og all inclusive kan tilkøbes for blot 1.080,- per person.

SE MERE HER


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har på vores flysøgningsmaskine fundet billige billetter fra København til Lissabon.

København – Lissabon : 23. apr 2023

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365