Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Mallorca for kun 1.999,-


8 dage på Mallorca for kun 1.999,- per person inkl. fly og godt 4-stjernet hotel med pool og god beliggenhed ved stranden!

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

Se tilbuddet vi har fundet her:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Der er mange rejser at vælge imellem hos Bravo Tours. Se hele udbuddet igennem her:


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 29. apr – 6. maj 23 (7 nætter)
Pris1.999,-

 

København: 29. apr – 6. maj 23 (7 nætter)
Pris3.605,-

 


Hotel

Feriefavorit på den bedste del af Alcudia-stranden

Ivory Playa er et af Bravo Tours’ mest populære hoteller, og dette er ikke uden grund. Utrolig familievenligt, men gæster i alle aldre besøger igen og igen hotellet, ikke mindst på grund af sin beliggenhed kun 50 meter fra den fantastiske sandstrand. Stranden er meget børnevenlig, og her kan du få mange timer til at gå.

I bydelen ved Playa del Muro kun ca. 500 meter fra hotellet, finder du et stort udvalg af gode restauranter, hvor du kan vælge noget for enhver smag. Her er også gode muligheder for shopping, og efterfølgende kan du nyde en kølig drink på en af områdets cafeer og bar.

Ivory Playa byder på et lækkert poolområde med to swimmingpools, børnepool, liggestole og parasoller. Den ene pool er 25 meter lang og har tre svømmebaner, som indbyder til en herlig svømmetur. Denne pool er opvarmet i ydersæsonen. Bliver du sulten i løbet af dagen, kan du købe kolde og varme snacks, is og drikkevarer med og uden alkohol i hotellets snackbar.

Skal du holde formen ved lige under ferien har Ivory Playa eget fitnessrum, og du kan også leje en tennisbane, som ligger lige over for hotellet. Hotellets animationsteam arrangerer daglige aktiviteter og underholdning om aftenen. Hotellets mindste gæster kan deltage i den internationale børneklub samt minidisco om aftenen.

Ivory Playa råder over et lækkert Spa og Wellness hvor hotellets voksne gæster har fri adgang fra kl. 11-19. Børn har fri adgang fra kl. 11-12 og kl. 16-17.

Se mere her:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet meget gode tilbud fra Billund og København til Mallorca i april måned.

 

Fra Billund: 29. apr – 6. maj 2023

 

Fra København: 29. apr – 6. maj 2023

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Bravo Tours.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Mallorca. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365