Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Villa Copenhagen for kun 790,-


Ophold på Villa Copenhagen for kun 790,- per person inkl. adgang til pool og gym – eller få morgenmad med for kun 866,- per person!

Oplev et femstjernet og afslappende ophold på Danmarks nye luksuriøse hotel Villa Copenhagen. Bygningen har bibeholdt sin ikoniske arkitektur på ydersiden, men har gennemgået en total renovering indvendigt. Hotellet har 390 værelser og er beliggende i hjertet af København med Tivoli, Hovedbanegården og Strøget indenfor få minutters gang. På hotellet kan du nyde en afslappende atmosfære, og har du brug for at komme ekstra ned i gear, kan du på hotellets tagterrasse nyde en tur i den opvarmede pool mens du nyder udsigten over København. Der er også mulighed for at nyde en drink i poolbaren eller en rolig stund i saunaen. Efter en behagelig nat i det herskabelige værelse, kan I nyde en smagfuld, stor og lækker morgenmadsbuffet i hotellets restaurant.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.579,- for 2 personer i et dobbeltværelse med morgenmad, hvilket svarer til 790,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel


Se mere her:

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365