Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Montecatini Terme for kun 819,-


4 dages forlænget weekend i Montecatini Terme i Toscana for kun 819,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med morgenmad!

Mellem Firenze og Pisa ligger Montecatini Terme, der er verdensberømt for sit termiske vand og regnes for kurbadenes hovedstad. Området byder på ni skønne termiske kurbade og blev i 2021 udnævnt som UNESCO verdensarv. Her kan I tilbringe timer i total afslapning i de varme kilder, der regnes for at være blandt de allerbedste i Europa.
Byens gamle bydel har et middelalderligt præg og tilbyder en fantastisk udsigt ud over kurbyen og det omkringliggende landskab.
Det er også oplagt at besøge både Pisa og Firenze og samtidig nyde Toscanas smukke natur med dejlige strande, oliventræer, vinstokke, bløde bakker og hyggelige landsbyer med middelalderarkitektur.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på fly og hotel blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

BILLUND: 22. – 25.  apr 2023
HOTEL626,-
FLY193,-
I ALT819,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.251,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 626,- per person.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Giglio, der ligger centralt i Montecatine Terme og byder på pæne værelser og indendørs spa-faciliteter. Prisen er inkl. morgenmad.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Pisa:

FRA billund: 22. – 25.  apr 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Pisa: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Montecatini Terme

 


BIL

 

Det er billigt at leje bil i Italien. Det kan bestilles her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365