Vi finder de bedste rejsetilbud

Billige fly til Bornholm for kun 287,-

 

Sommerferie på Bornholm: Billige fly til Solskinsøen for kun 287,- tur/retur!

Bornholm blev med god grund kåret til Europas næstbedste ferieø i 2020. På Solskinsøen kan du bl.a. gå på opdagelse i Nordeuropas største borgruin Hammershus, tage på tur i skoven, hvor du kan møde vilde bisonokser, nyde gastronomi i særklasse, opleve smukt kunsthåndværk i de charmerende små byer og besøge de rundtossede kirker.
Nyd også sommeren på Dueodde Strand, der i 2021 blev kåret af  Lonely Planet som en af de bedste badestrande i Europa. Glæd dig til blødt sand og blåt hav, så langt øjet rækker. Stranden er også meget børnevenlig med lav vandybde. I byen Dueodde finder du også restaurant, designbutik og den berømte “Krølle Bølle Is”.

SE det gode tilbud HER:
Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig! Bemærk at der er flere tilgængelige datoer!

Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 16. – 20. juli 2023
HOTEL
FLY287,-
I ALT287,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

 

Find dit hotel på Bornholm her:

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Bornholm: Bemærk at der er flere tilgængelige datoer med afgange torsdage og søndage fra København.

København: 16. – 20. juli 2023

 

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365