Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage til Julemandens Landsby for kun 2.623,-


Weekend ved Polarcirklen og Julemandens Landsby for kun 2.623,- per person inkl. fly og hotel!

Vil du på dit livs vintereventyr og se nordlyset danse? Så tag på en magisk juletur til Julemandens landsby helt oppe ved polarcirklen i den finske by Rovaniemi. Byen har alt, hvad der skal til for at skabe den perfekte julestemning, og du kan i dette fortryllende juleunivers fyldt med juletræer, julelys, rensdyr og hyggelige boder bl.a. møde julemanden og alle hans rensdyr, se storslåede juleshows og besøge julemandens postkontor, der hvert år modtager over en halv million breve fra hele verden.

Ud over julestemning byder det nordlige Finland også på storslået natur og indbyder med sit sneklædte landskab til et væld af oplevelser som hundeslædeture, langrend og isfiskeri.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk Husk at lade søgningen på fly og hotel blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 1. – 3.  dec 2023
HOTEL845,-
FLY1.778,-
I ALT2.623,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.689,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 845,- per person.

Indtryk:


Hotel

Beliggende i Rovaniemi, 600 m fra Arktikum Videnskabscenter, GuestHouse Arctic Heart tilbyder indkvartering med have, gratis privat parkering, fælles opholdsstue og terrasse. Pensionatet ligger 6,5 km fra Santa Park og 8 km fra Santa Claus Village og har skiopbevaringsrum. Der er gratis wi-fi og fælles køkken.

Samtlige ferieboliger har aircondition, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, kaffemaskine, bidet, gratis toiletartikler og skrivebord. Nogle af værelserne på pensionatet har balkon, og samtlige værelser har kedel. Ferieboligerne har fælles badeværelse, hårtørrer og sengelinned.

Området er populært til skiløb og cykling, og du kan leje cykler på GuestHouse Arctic Heart.

Populære seværdigheder i nærheden af overnatningsstedet omfatter Science Center Pilke, Rovaniemi Kunstmuseum og Lordi-pladsen. Den nærmeste lufthavn er Rovaniemi Lufthavn, 7 km fra GuestHouse Arctic Heart.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Rovaniemi:

FRA København: 1. – 3.  dec 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rovaniemi: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365