Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Tivoli Hotel for kun 552,-


Ophold på det luksuriøse Tivoli Hotel i København for kun 552,- per person inkl. morgenmad og adgang til pool og fitness!

København blev i 2019 udnævnt som værende ”Best in Travel Cities for 2019” af Lonely Planet. En af Københavns attraktioner er Tivoli, hvor der bag den ikoniske søjleindgang gemmer sig en magisk verden af finkultur og forlystelser. Tivoli Hotel er inspireret af lige netop dét spektakulære og gennemførte univers – her får du nemlig forkælelse blandet med romantik og underholdning, samt et komplet hotelophold.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.103,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 552,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


ALTERNATIVE DATOER

Der er andre datoer til gode priser på Tivoli Hotel. Se et udvalg her:

 
25.–26. feb19.–20. mar1.–2. apr

Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel


Tivoli Hotel ligger ved Københavns Havn, 10 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård. Stedet har gratis wi-fi, 3 populære restauranter samt indendørs pool og stort fitnesscenter. Der er desuden 2 sky-barer som er berømte for deres imponerende panoramaudsigt. Tivoli Hotels værelser har aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler, te- og kaffefaciliteter samt moderne badeværelse.

SE MERE HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365