Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Malta for kun 1.236,-


8 dage på Malta for kun 1.236,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet spa-hotel med morgenmad!

Den lille charmerende ø Malta har et mildt klima året rundt og byder på mange seværdigheder og dejlige strande med krystalklart vand. Øen er halvt så stor som Bornholm, og her kan du slappe af i en af de skønne feriebyer, der hver har sin helt egen karakter.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 18. – 25. mar 2023
HOTEL858,-
FLY378,-
I ALT1.236,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.716,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 858,- per person.

 


Hotel

LABRANDA Riviera Hotel & Spa ligger ud til havet med udsigt til Marfa-bugten og har 2 udendørs pools med havvand, Thalasso Spa og fitnesscenter samt 3 restauranter og 3 barer. Designer-værelserne har alle balkon eller terrasse, og der er gratis wi-fi overalt på stedet.

Samtlige værelser på LABRANDA Riviera Hotel & Spa har aircondition, tv med internationale kanaler, minibar samt te- og kaffefaciliteter. De har desuden eget badeværelse med badekar eller bruser og hårtørrer.

Du kan få morgenbuffet på stedet hver dag. Hotellet har flere restauranter, der serverer traditionelle maltesiske, libanesiske, italienske eller internationale retter. I barerne kan du få snacks, cocktails samt varme og kolde drikkevarer.

Der kan arrangeres dykkerkurser og pakketilbud for dykkere på stedet. Der arrangeres underholdning hver dag, og gæsterne kan booke en række massage- og skønhedsbehandlinger i wellnesscentret. Spa-faciliteter, indendørs swimmingpool med havvand, sauna og dampbad.

LABRANDA Riviera Hotel & Spa ligger 1,5 km fra Cirkewwa Færgeterminal og 3 km fra Mellieha Strand. Der er blot 100 m til et busstoppested med forbindelser til Valletta og Malta Lufthavn som ligger en halv times kørsel fra hotellet.

 

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Malta:

FRA Billund: 18. – 25. mar 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Malta: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365